0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ENDESA: Real premašio stotku, Blažič najbolji u pobedi Laboral Kuće

Objavljeno: 25.10.15 u 22:00

Real Madrida je u trećem kolu Endesa lige pobedio Tenerife sa 112:89, a Laboral Kuća Unikahu sa 74:66.

Ekipa Pabla Lasa nastavlja tamo gde je stala. U četvrtak su bili ubedljivo bolji od Crvene zvezde, a u istom ritmu nastavljaju i u domaćem šampionatu.

‘Kraljeve’ je predvodio Felipe Rejes sa 21 poenom i pet skokova, Tompkins je doprineo sa 15 uz osam skokova, a Ernangomes, Fernandes i Kerol su dodali  po 12 poena.

Na drugoj strani bolji od ostalih bili su Henlikoji je ubacio 14, a Blagota Sekulić je ubacio 12 poena i zabeležio šest skokova.

U derbiju kola Laboral Kuća je savladala Unikahu sa 74:66. najbolji igrač na meču bio je Jaka Blažič. Slovenački reprezentativac i bivši igrač Crvene zvede je ubacio 15 poena i imao četiri skoka. Džejms je ubacio13, Adams 12 poena kod pobednika.

Stefan Marković je za 22 minuta imao 6 poena, 5 skokova i 4 asistencije u poraženoj ekipi, a Nemanja Nedović je sakupio pet poena i dve asistencije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter