12
AdmiralBet ABA Liga

EMOCIJE GROBARA: Dečak plakao posle poraza šokantnom trojkom sa pola terena uz zvuk sirene (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.15 u 08:21

Navijači Partizana često u prvi plan ističu svoju „ljubav prema klubu“ koja „ne može da prestane“.

Upravo tako nekako glase i stihovi jedne popularne navijačke pesme navijača crno-belih koji su u subotu uveče zanemeli kada su njihovi ljubimci u Pioniru izgubili duel od Krke u 7. kolu ABA lige rezultatom 70:69.

Međutim, emocije u svetu sporta su svakodnevica. I poput osećaja neopisive radosti koja se rađa u trenucima kada nastaje nešto što se posle decenijama prepričava kao „sportsko čudo“, recimo legendarne trojke Dušana Kecmana u Zagrebu, neopisiva bol je jedino ono što postoji u grudima navijača kada njihov voljeni klub preživljava poraz upravo na taj način…

A jedan takav poraz košarkaši Partizana doživeli su u subotu kada su košarkaši Krke slavili pogotkom sa polovine terena uz zvuk sirene. Bol je osetio trener tima Petar Božić i to nije skrivao posle meča. Bol je osetio i bek Partizana Danilo Anđušić.

Međutim, navijači poraze voljenog tima posmatraju drugim očima. Pogotovo oni najmlađi. A koliko su teško Grobari podneli poraz, najbolje svedoči slika koja je obišla region u ekspresnom roku o jednom jako mladom navijaču crno-belih koji nije mogao i želeo da sakrije suze posle sudbonosne trojke Mulaića.

Kako kažu da slika govori više od hiljadu reči, onda je najbolje da se u celu priču uverite i sami kroz video i fotografiju koje Vam donosimo u nastavku…

(izvor: youtube/GROBARI NET)

FOTO: CROP
FOTO: CROP

 

 

Sa Partizanom te tek čekaju suze i bol, dečače naš dragi.

Posted by Grobarski trash romantizam on Saturday, 24 October 2015

0
0

12 Komentara

  1. Tek ce da place…kad su ga roditelji pogresno usmerili od ranog detinjstva i sada ima celog zivota da trpi sramotu,osim ako ne shvati na vreme prave vrednosti i preseli se na Sever.

    0
    0
    Odgovori
  2. pantere samo vi nepričajte nista generacije i generacije zavrsise skolu a titule negde jer ste pogaseni.a a što se tiče ovoga koga da gledam vrabca kad mu skoro sva hala govori samo nemoj ti komedija ko ga dovede a i bozica i kecmana

    0
    0
    Odgovori
      • hahaha…taj partizan koji oni toliko ne vole je pobedio i real,i cska,i makabi…to samo mogu da sanjaju..u stvari u sledecoj utakmici da se nadaju porazu manjem od 50 razlike…hahaha..lepo si mu rekao

        0
        0
        Odgovori
        • Zvezda je tog Reala razbila sa 20-tak razlike jos kada a tukla je prosle sezone i Makabi,kao i sve ostale,samo se ti ne brini oko toga.Za nedelju dana bice 50 razlike ali u derbiju a nije nemoguce da ispadnete ove sezone,tako da bi o tome trebalo da brines i da se pridruzis ovom detetu jos sada.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter