5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: :STARSPORT

BOŽIĆ: Nismo imali sreće, ali ima dosta vremena za trening

Objavljeno: 24.10.15 u 21:46

Trener košarkaša Partizana Petar Božić na konferenciji za medije posle poraza njegovog tima u meču 7. kola ABA JTD lige od Krke (69:70) požalio se na lošu sreću.

– Jako težak poraz. Prvo poluvreme je bilo sa nekom idejom i energija koju smo postavili. U nastavku je ponestalo koncentracije, podbacili smo u elementarnim stvarima. Nismo imali sreće, ima dosta toga lošeg, na sreću ima dosta vremena za trening, rekao je Božić na konferenciji za medije posle utakmice, a prenosi B92.

Kapiten vanja Marinković večeras se nije upisao u listu strelaca, pa je prisutne interesovalo mišljenje trenera o njegovim promenljivim partijama.

– Dosta promena su uticale na njega, osetio je odgovornost ne samo zbog kapitenske trake. Uvek sam za zdravu konkurenciju, iako je u prvom planu da tim pobedi, rekao je Božić.

Pogledajte trojku koju je postigao Mulalić u poslednjoj sekundi utakmice.

0
0

5 Komentara

  1. SRECA SE MORA ZASLUZITI I ONA PRATI HRABRE, A NE BUDALE !! TOKOM CELE UTAKMICE SLOBODNA BACANJA SU RAK-RANA, A TI PERO POSLEDNJI NAPAD GRADIS NA CVETKOVICU KOJI JE BIO NESIGURAN TOKOM CELOG MECA SA LINIJE ZA SLOBODNA BACANJA, A ARANITOVICA DRZIS NA KLUPI, A MOMAK NE GRESI..??!! DA LI TO SEBI STVARAS ALIBI U SLUCAJU PORAZA ??!! A TEK MILUTINOVIC, KOJI SE NA KRAJU, PRI SASVIM PRIRODNOM I REZONSKOM FAULU IZVINJAVA SINOVECU, KOJI SE NESTO „LJUTI“, EJ BRE, NA DOMACEM SVETOM TERENU, UMESTO DA MU SABIJE STRAH U KOSTI, ON SE IZVINJAVA..??!! E, TO SU PERO SITUACIJE KOJE IH TRENER UCI I POSTAVLJA NA PRAVO MESTO, A NE DA SE „KRIJE“ IZA STARIJIH I ISKUSNIJIH IGRACA, DOK NA KLUPI DRZI DECU PARTIZANA, KOJA SU PRI TOM SIGURNO BOLJA OD OVOG…!!! TAKTIKA-KATASTROFA !!! NAVIJACI VODE TIM, PROTESTUJU, OSECAJU STA TREBA, VRSE PRITISAK KONSTANTNO NA SUDIJE, A TI..??!! EJ, BRE, DV BI VEC BIO NA POLA TERENA I „HVATAO“ ZA VRAT !!!!!! BOJIM SE DA U NEKOM SLUCAJU , AKO BI I PEKMEN DOVEO 2-3 ODLICNA IGRACA, UZ POVRATAK EDE I ANDRICA, DA BI TI ISTO KAO I RADONJA KOD CIGANA SVE UPROPASTIO !!! STO KAZE STARA MUDROST: NE PROSIPAJ BISERE MEDJU SVINJE, NECE IH RAZLIKOVATI OD KUKURUZA I ZITA..!!! ZNACI PERO, VREME TI JE ZA SMENU U VIDU DUSKA VUJOSEVICA, AKO VEC NIKAKVIH SPONZORA NEMA NA VIDIKU, ILI MUTA NIKOLIC ILI CAK DARKO RUSO, TI JEDNOSTAVNO BRATE OSTANI ONO STO JESI-IGRACKA LEGENDA SVETINJE I POMOCNI TRENER DOK NA ISPECES „ZANAT“..!!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Milutinovic se „izvinjavao“, zbog toga što je to normalno. Faul je bio grublji od normalnog, a to je pomalo i fora za sudije da ne bi sudili nesportsku… Osim toga, Sinovec je naš igrač, Srbin pre svega… I gotovo celu utakmicu je bio u kontra ritmu, gotovo ništa nije pogodio i imao sam utisak da pomalo igra za nas. Nije problem što je Cvetkovic promasio bacanje, jer ko zna da li bi i drugi igrac bio 2 puta precizan. Problem je sto je ispustena dvocifrena prednost, a penal zavrsnice se dobijaju i gube.

      0
      0
      Odgovori
    • Ti si brate budala. Nije ovo neka sesta seljacka liga pa da se udaranjem igraca uteruje strah u kosti. Decko se izvinuo sinovecu jer mu je protivnik a ne neprijatelj.
      A sto se Bozica tice tek tu jedes govna, lako je bilo biti trener ekipe sa budzetom od 8miliona a treba sastaviti i voditi ekipu bez budzeta…jako lupas gluposto

      0
      0
      Odgovori
    • E,moj devastirani kretenu,sad poceli i navijaci tvog malog kluba da ti govore kolko si glup i budala.Shvati,sinko,da ovo pisanje nije za tebe,nego idi negde na lecenje i pomozi sebi.Mi smo te upozoravali od prvog dana na tvom psihickom rajstrojstvu i predlagali ustanove jer se odmah primetilo a ovi tvoji tek sada provalili koliko varnicis.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter