0
Košarka

FOTO: Twitter, Crop

MAESTRALNI SRBIN: Jokić uz rekordnu minutažu umalo stigao do dabl-dabla (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.15 u 09:05

Trener Denvera Majkl Maloun je opravdao svoje reči od pre nekoliko dana i Nikoli Jokiću pružio čak 34 minuta na parketu u meču protiv Jute.

Veća minutaža svakako je rezultat fantastične igre koju srpski internacionalac pruža u ovogodišnjoj predsezoni, ali treba reći i zbog činjenice da ‘Partizanovci’ Žofri Lovernj i Jusuf Nurkić nisu igrali protiv Jute zbog povreda.

Ipak, isto tako treba istaći da je Nikola Jokić proveo najviše minuta na parketu u ekipi Denvera, čak 34. Za to vreme je uspeo da ubaci 11 poena uz šut iz igre 4/8, a nešto lošiji je bio sa linije penala 3/8), a zabeležio je i devet skokova, uz dve asistencije i dve ukradene lopte.

Juta Džez je slavila na ovom meču i to sa 98:78, predvođena Trejom Burkeom sa 17 i Rudijem Goberom sa 14 poena, koji je uz to uhvatio i 11 lopti. U timu Nagetsa najbolji je bio Danilo Galinari sa 19 postignutih poena.

(Izvor: youtube / NBA Season)

Evo i ostalih duela večeri:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

NBA, predsezona:

Indijana – Šarlot 98:86
Boston – Njujork 99:85
Juta – Denver 98:78
Los Anđeles Lejkers – Golden Stejt 97:136
Los Anđeles Klipers – Portland 115:109

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter