0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BOŽIĆ: Još jedan igrač želja, sve činimo da Džons sutra debituje

Objavljeno: 23.10.15 u 14:08

Trener Partizana Petar Bozić izjavio je da klub radi na dovođenju jos jednog pojačanja, nakon što je stigao Kevin Džons.

-Imamo želju da dovedemo još jednog igrača, ali ne mogu ništa konkretno da kažem u ovom trenutku. Voleli bismo da nađemo najbolje rešenje za novac koji imamo, ali nisam siguran da možemo da priuštimo igrača koji nije prošao u NBA – rekao je Božić.

On je dodao da klub čini sve kako bi Amerikanac Džons debitovao u subotu protiv Krke.

-On je stigao sinoć, jutros je otišao na lekarske preglede. Potrebno je da se sredi administracija, radimo sve na tome da bude u sastavu. Imao je naporan put, samo jedan trening sa ekipom, videćemo koliko ćemo moći da računamo na njega.

Strateg crno-belih istakao je da je ekipa izvukla pouke i pozitivno reagovala posle poraza od Cibone u Zagrebu.

-Dolazi nam Krka, koja ima promena u sastavu u odnosu na prošlu godinu. Odigrali su odlično utakmicu protiv Cedevite i očekuje nas težak meč bez obzira na njihov poraz od Metalca. Moramo da damo sve od sebe pred našim navijačima i pokušamo da dodjemo do pobede – zaključio je Božić, a prenosi Tanjug.

Utakmica Partizan – Krka igra se u subotu od 19 sati u Pioniru. Partizan ima skor 2-4, a jedine dve pobede ostvario je u Pioniru protiv MZT-a (72:69) i Sutjeske (75:67).

Košarkaši Partizana na ovom meču podržaće akciju „Milion razloga“ koja za cilj ima da podigne svest nacije o značaju pregleda u prevenciji raka dojke.

Da li znate kakvu akciju za KK Partizan je pokrenuo jedan verni navijač?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter