4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DVE DOBRE VESTI ZA PARTIZANOVCE: Stiže još jedan igrač, a Džons debituje protiv Krke

Objavljeno: 22.10.15 u 13:27

Novi košarkaš Partizana Kevin Džons na putu je ka Beogradu, a prema rečima trenera crno-belih Petra Božića Amerikanac bi mogao da debituje za klub iz Humske već u subotu u duelu sa Krkom.

– Prvo mora da prođe lekarske preglede i da se završi papirologija. Stiže na vreme, ali tek dan kasnije može da se upozna sa ekipom, učinićemo sve da ga što pre uklopimo. Klub je preuzeo sve mere da on što pre dođe, ali sada zavisi i od LOC-a. Videćemo i zbog tajminga, puta i vremenske razlike u kojoj meri će moći da nam pomogne. Ali, za budućnosr će nam sigurno biti veoma bitan igrač, rekao je Božić u izjavi za Žurnal.

Još jedna dobra vest za navijače Partizana je da Džons neće biti i psolednje pojačanje odnosno da bi iz Amerike mogao da stigen još jedan igrač.

– Postoji ideja, gledamo još jednog igrača da popunimo roster, ostao je zagonetan Božić kada je u pitanju ime tog novog igrača.

Jeste li pročitali zanimljivu izjavu Duška Vujoševića?

0
0

4 Komentara

  1. Glodari pokusavaju na sve nacine da se spase katastrofe,koja je na vidiku za 10-tak dana.Mozda se spuste ispod 50 ali ispod 20 vrlo tesko,bez obzira koga da dovedu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Idemo GROBARIIIII, PEKmen PRAVI JOS JEDAN MUTANT!!! OD PRETHODNOG KKCZ DULE VUJOSEVIC JE „STVORIO“KKCZ- FMP, SADA OD KKCZFMP-a , PEKmen „stvara“ i RAZARA KKCZFMPduva-ga-OTETO-PROKLETO ..!!! .!. XXAAXXAA .!. ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!! SMRT FASIZMU I TURSKIM KLONOVIMA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter