1
Košarka

FOTO: STARSPORT

BIRALI GENERALNI MENADŽERI NBA KLUBOVA: Novo veliko priznanje za Miloša Teodosića stiže iz Amerike

Objavljeno: 22.10.15 u 13:40

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić cenjen je i poštovan na svim meridijanima, a nova potvrda je stigla iz Amerike.

Naime, generalni menadžeri NBA klubova su u anketi na pitanje „Ko je najbolji košarkaš, a ne igra u tom takmičenju“ srpskog virtuoza sa loptom svrstali na drugo mesto sa 21,4% glasova.

Zanimljivo je da je od Teodosića, inače košarkaša moskovskog CSKA, bolje pozicioniran Dario Šarić koji je dobio 28,6% glasova, ali verovatno presudnu ulogu prilikom ovakovog izbora nije odigrao kvalitet igrača već godine pošto je pred mladim Hrvatom sasvim sigurno vrlo dobra karijera u NBA, dok naš igrač nema nameru da ide „preko bare“.

Tek na trećem mestu je španski reprezentativac i košarkaš Reala Serhio Ljulj (14,3%), a iza njega su pozicionirani mladi Hrvat Dragan Bender (10,7%) i još jedan Španac Rudi Fernandez (10,7%).

Od košarkaških vesti zanimljivo ovog dana je prvo obraćanje novog igrača Crvene zvezde Kvinsija Milera, kao i najava iz Partizana da će dovesti još jednog stranca.

0
0

1 Komentara

  1. Od svih izbora, od svih glasanja za koja sam cuo ili procitao ovo se najsmesniji podaci.
    Pa taj Saric nije ni najbolja cetvorka u tuskoj ligi, a tek u Evropi, a gde tek biti najbolji u Evropi. E moji Ameri, drzite se NBA i cutite.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter