5
Košarka

FOTO: gazzeta.gr/Printscreen

GRK NA RASKRSNICI: Srbin kvari posao Zvezdi u vezi Papanikolaua

Objavljeno: 19.10.15 u 15:29

Već tokom jutra počele su spekulacije koji igrač bi mogao da zameni povređenog Luku Mitrovića u Crvenoj zvezdi, a u priču su se uključili i grčki mediji.

Kako piše Gazeta klub sa Malog Kalemegdana je ponudio 400 hiljada evra Kostasu Papanikolauu, ali uslov je da nema opcije da igrač napusti kklub ukoliko tokom sezone dobije ponudu iz NBA lige.

Međutim, u celu priču se sada umešao i Anadolu Efes koji takođe želi Grka u svojim redovima, a pored toga što je klub iz Istanbula bogatiji računa na to da će mu plus biti to što na klupi njihovog kluba sedi Dušan Ivković koji je sarađivao sa Papanikolauom u Olimpijakosu.

Za to vreme igrač koji je ostao bez angažmana u NBA ligi trenira u Solunu i razmatra ponude koje stižu na njegovu adresu. Ranije se spominjalo da bi Kostas mogao da pojača i moskovski CSKA, ali je za sada ta priča u drugom planu.

Dobra vest u vezi sa povredom Luke Mitrovića je da nije pokidao ligamente, a sve glasnije se čuju glasine da bi umesto njega u Zvezdu mogao da stigne i Zoran Erceg.

0
0

5 Komentara

  1. Bolje Erceg domaći je igrač smatram da je i bolji od grka,a i verovatno manje košta… Samo me čudi zašto još uvek niko nije Ercega kupio s obzirom da su počele nacionalne lige A i evropska takmičenja,šta on čeka zar mu nije bolje da potpiše za nekog i da se uigrava sa timom A ne da dolazi kada prodje trećina takmičenja

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter