3
Košarka

FOTO: STARSPORT

BOŽIĆ: Sami smo krivi, ishitrenost i promašeni ziceri vratili Cibonu…

Objavljeno: 17.10.15 u 21:15

Trener Partizana Petar Božić nije najzadovoljniji igrom svoje ekipe u porazu od Cibone.

U šestom kolu ABA JTD lige crno-beli su izgubili od Cibone sa 63:57, što im je već četvrti poraz.

-Veoma važna utakmica za obe ekipe. Znali smo da će Cibona biti veoma motivisana i da će zbog prethodnih utakmica hteti da odigra borbeno, kao što je i učinila. Nismo adekvatno ušli u utakmicu i nismo dobro odgovorili na njihovu igru – rekao je Božić posle meča.

Istakao je još i da su njegovi igrači svojim greškama dozvolili Zagrepčanima kontrolu i trijumf.

-Nekim ishitrenim stvarima i promašenim zicerima, kao i nekim ne baš sjajnim trenucima u odbrani dozvolili smo Ciboni da vrati kontrolu nad utakmicom. Čestitao bih im na zasluženoj pobedi.

Sa Božićem se složio i Danilo Anđušić, koji  povratak na teren u crno-belom dresu nije obeležio pobedom.

-Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, a u drugom, kada smo imali utakmicu u svojim rukama, reagovali smo ishitreno i nismo dobro priveli meč kraju – zaključio je Anđušić.

0
0

3 Komentara

  1. Ne znam dal primecujete ali skoro sve utakmice koje su izgubljene u zadnjim minutima,zasluga su Cvetkovica.Decko redovno tada gresi,prodaje lopte,dodaje protivniku ili izbacuje u aut i tada nista ne moze da pogodi.Dzaba mu odlican postotak trojki do tada,kad ga u tim trenucima nema nigde,tj.prospe sve sto je nakupio tokom tekme.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa jesi brate u pravu ali za izgubljene utakmice a za one dve pobede je upravo cvele taj koji vam je doneo pobedu seti se mzt i sutjeska posle njegovih trojki i prodora ste dobili.doduse jeste da ga je bas usralo ali jbg sport je to. Zato cuti da vam nije on bilo bi 0-6

      0
      0
      Odgovori
      • Pu,pu,pu,daleko bilo da sam ja jedan od njih…nedao Bog.Takvu sramotu ne bih preziveo.Izneo sam samo svoje zapazanje.ZVEZDA I TO CRVENA!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter