0
Košarka

FOTO: hngn.com

KROSOVER: Džej Ar majstorskim driblingom obrisao pod Polom Džordžom (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.15 u 11:52

Košarkaši Klvilend Kavalirsa noćas su poraženi od Indijane Pejsers rezultatom 107:85.

Najefikasniji igrač Pejsersa bio je Pol Džordž koji je ubacio 17 poena uz 8 skokova. Međutim, zvezda Indijane koja pokazuje da se vraća u pravu formu posle preloma noge, upisao je i „tamne“ uspomene sa ovog meča.

Osim što je bio frustriran zbog lošeg procenta šuta iz igre (5-16), PG13 doživeo je i pravu blamažu kada je pokušao da osujeti dribling beka Kavsa, Džej Ar Smita.

Kontroverzni košarkaš franšize iz Ohaja serijom masnih krosovera i zadnjom promenom apsolutno je iz balansa izbacio superstara Indijane kome su klecnula kolena i koji se, očas posla, našao na parketu Kviken Louns Arene.

Osokoljen sjajnim driblingom, 18. pik s drafta 2004. godine je samo lagano sproveo otvoren šut do dna mrežice. Na kraju je meč završio sa 10 poena i 5 asistencija uz 50% šuta iz igre (4-8), ali to nije pomoglo njegovom timu da se spasi poraza.

(izvor: youtube/NBA)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter