13
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PETAR BOŽIĆ SKINUO KAMEN SA SRCA GROBARIMA: Jedno pojačanje danas, drugo u toku nedelje!

Objavljeno: 14.10.15 u 00:12

Partizan je savladao Sutjesku 75:67 u 5. kolu ABA lige, a posle meča blistao je strateg crno-belih Petar Božić.

– Zadovoljan sam sa pristupom i agresivnosću koju je ekipa pokazala. Period slabije igre u trećoj četvrtini, u kojoj smo i na prethodnim utakmicama imali padove, ponovio se, ali nije bio dug. Zadržali smo prednost i uspešno priveli utakmicu kraju – rekao je Božić, a potom „skinuo kamen sa srca“ Grobarima:

Što se tiče Anđušića, njega deli ga samo administracija, što se nadam da će biti tokom dana. Sa Dinom Murićem ću da razgovaram, ideja mi je da dođe na probu.

Sa druge strane Nikšićani nisu bili zadovoljni sudijskim kriterijumom.

– Nismo se adaptirali na način suđenja, ne kažem da su svirali za njih, ali su dozvolili više kontakata. Umor o kome pričam rezultirao je sa deset promašenih penala. Nemam šta da zamerim ekipi, nadam se da ćemo uspeti da se oporavimo – rekao je trener Sutjeske, Dubljević.

0
0

13 Komentara

  1. Istina… Ne znaju navijaci Makabija ko ste, a iskreno ni vi,a ni mi ne znamo ko ste, i sta ste, dal’ ste FMP ili Refleks, ko ce ga znat, ni Bog ne zna, zna samo onaj vas ciganski bog Coki…

    0
    0
    Odgovori
    • Znaće te 30.Oktobra,kad vas zamrznemo na -50.Verovatno ste zaboravili metlu od pre 5 meseca u plej ofu,kad smo vas počistili sa 3:0.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ovaj „realni“ je ili juče rođen ili su godine posta učinile da se slabo seća! Kako god, kompleksi su čudo a u kombinaciji sa neostvarivim željama ……još bolje odslikava stanje svesti ovih realnih!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. @realno
    Druze tebi je Partizan nocna mora,ko si ti da uopste pises o nasim pojacanjima,to je bitno za nas navijace crno-belih a ne za vas koji ste juce odmrznuti,drugo apsurdno je da pricamo uopste o kosarci sa vama,zadnju titulu ste uzeli u proslom veku,ova prosla sto je mutant uz zeleznika uzeo to moze samo da racuna ostrasceni navijac zvezde,mutant uzeo titulu i pripisuje drugom klubu koji je tad bio u zamrzivacu haha pa to samo u ovoj banana drzavi moze da prodje.p.s mani se nasih vesti,gledaj u svoje dvoriste,vi nas ne zanimate jer smo za vas uvek bili i ostali institucija.

    0
    0
    Odgovori
    • Vi ste samo samozvana institucija i najveca bruka Srbije.Mozete da se tesite da je titulu uzeo drugi klub ali cela Srbija i Evropa znaju dobro ko je uzeo i ko ce uzimati narednih decenija a to je jedna jedina CRVENA ZVEZDA.Ne razumem zasto potencirate nase i vase vesti,ako su izasle na nekom sajtu,namenjene su svakome a ne odredjenim grupacijama.Kad bude pisalo na nekom sajtu da nosi ime tvog malog kluba,tu svakako necemo ulaziti jer tu nema nista pametno da se procita.

      0
      0
      Odgovori
  4. Do sada ste igrali protiv 3 najslabije ekipe u ligi,pored vas, i zabelezili dve pobede.Ne verujem da ce te nekim slucajem pobediti bar jos dva puta u ostalim utakmicama jer vam i ta dva pojacanja nisu nesto posebno.Andjusic ce samo ugusiti Aaranitovica i oduzeti mu minutazu a na tom mestu igra i mali kapiten Marinkovic,sto znaci da dovodite pojacanje na jedino mesto,koje vam je donekle popunjeno i nije lose.

    0
    0
    Odgovori
      • Nista,sine…ja sam na svim sportskim vestima i samo iznosim svoje misljenje u vezi necega a ne mora da znaci da sve ja pisem,gde je potpisano sa REALNO.Stotinu puta sam video da se potpisuju i drugi ljudi sa tim nikom,iznad svojih komentara.Verovatno smatraju da je to realno sto su napisali,isto kao sto i ja smatram da je tako.Ako mislis da je drugacije,ti me slobodno demantuj,nemam nista protiv.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter