4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: kkpartizan.rs

ANĐUŠIĆ ZA HOTSPORT: ‘Pionir’ će opet biti pun! Božić je zaslužio podršku Grobara!

Objavljeno: 14.10.15 u 21:45

Paraf na ugovor sa Partizanom stavljen je danas. Po obećanju od pre neki dan, kada još ništa nije bilo zvanično dogovoreno, Danilo Anđušić je ispunio dogovor i ispričao nam šta ga je to ‘nateralo’ da se vrati u voljeni klub.

Kako nam je i sam nedavno ispričao, došao je u Partizan samo da održava formu dok ne pronađe novi angažman. Tada nije bilo priče o ponovnom oblačenju crno-belog dresa, ali su se u međuvremenu stvari promenile.

-Napokon je završeno to što se čekalo, potpisao sam do kraja godine, a za dalje ćemo videti. Drago mi je .što sada konačno mogu da se priključim ekipi, iako sam već neko vreme sa njima, sada sam zvanično deo tima. Jedva čekam prvi meč, a sutra bi trebalo da stigne iz Španije to što treba – počinje priču za HotSport Danilo Anđušić.

 intervju Kada ćemo Vas videti na terenu?

-Nadam se već u subotu, u Zagrebu.

intervju Šta Vas je ‘nateralo’ da promenite mišljenje?

-Kao što sam već pričao, želja mi je bila da ostanem u Španiji, ali nije bilo interesantne ponude. Bilo je nekih drugih, ali ne preterano zanimljivih. Onda je počela priča sa Partizanom i upravom. Kada je to dospelo u javnost, počele su da mi pristižu poruke podrške i pozivi da se vratim. Probudila se u meni želja da ponovo igram u Pioniru, u crno-belom dresu i to je bio presudan momenat. Pričao sam sa Perom i ljudima iz kluba i odlučio sam da mogu da im pomognem, kao i oni meni.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

intervju Šta je teže gledati, Partizan kada pobeđuje ili gubi, a niste deo tima i ne možete da pomognete?

-Neuporedivo je teže gledati kada rezultati nisu dobri. Prethodnih godina sam sa uživanjem pratio sva dešavanja. Porazi su takođe sastavni deo sporta, a Grobari su bili i biće uz klub kakvi god rezultati bili, pa tako i ja.

intervju Sa Vašim povratkom i pobedom nad Sutjeskom će sve krenuti na bolje, bar se svi tome nadaju.

-Nadam se i ja da će napokon biti tako. Ovo je jako mlad tim, ekipa se kasno skupila, ali biće to sve bolje kako sezona bude odmicala. Sinoć je ostvarena jako važna pobeda, nadamo se pobedi i u subotu, i u narednim mečevima. Ne možemo da očekujemo rezultate kao minulih sezona, rekao sam to već i opet ponavljam, ali s obzirom na situaciju u klubu i kvalitet, stvara se tim za budućnost.

intervju Grobari se vraćaju u hram košarke.

-Iznenadila me sinoćna poseta. Drago mi je zbog podrške i očekujemo navijače u još većem broju, da ‘Pionir’ opet bude dupke pun. Samo, moraju da imaju dosta strpljenja za ovaj tim, da bi bilo sve onako kako svi mi želimo.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

intervju Pričate li se u svlačionici i osećate li podeljenost među navijačima posle smene Duleta Vujoševića i to na onakav način?

-Ne ulazimo dublje u tu priču. Očekujemo i voleli bismo da se svi vrate i pruže podršku ovom timu i Božiću kao treneru. Sve ovo je novo za većinu ljudi, a podrška bi svima neopisivo značila. Želimo samo da nas bodre kao i ranije, bez obzira na sve. Pa, bar je Pera kao bivši kapiten i legenda kluba to zaslužio. Verujem i znam da će tako i biti – zaključio je Anđušić.

Želja Grobara, a jedno poznato lice ju je i javno izreklo, je da Danilo sipa u napadu i kida u odbrani. crno-bele kockice se polako slažu u mozaik…

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
0
0

4 Komentara

  1. Bice pun ali od Zvezdinih navijaca…vasu borbu za opstanak niko ne zeli da gleda,mozda poneka budala,poput ovog kretena sto se potpisuje kao GdK,mada sumnjam za njega jer je dete iz skole ometinih u razvoju i ne bi znao sam da ode do hale a ne verujem ni da je iz Bgd.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije problem Pera Bozic, kao ni ti, VEC NACIN NA KOJI JE LEGENDARNI TRENER I VIZIONAR DUSKO VUJOSEVIC „UKLONJEN“ IZ SVETINJE, A „SAMO“ ZBOG ISTINE I NACINA NA KOJI JU JE IZNOSIO U JAVNOST, A PROTIV „VELIKOG VODJE“ !!! STA SE DESAVA SA SPONZORIMA I IZJEDNACAVANJU BUDZETA SVETINJE I PRIVATNOG MUTANT PROJEKTA, OBECANOG KADA DV NAPUSTI KLUPU EVROPSKOG SAMPIONA I NAJUSPESNIJEG K. KLUBA SRBIJE SVIH VREMENA !!! ???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter