4
Košarka

FOTO: STARSPORT

PROŠIREN PUL SPONZORA: Zvezda ima novog (starog) poslovnog partnera

Objavljeno: 13.10.15 u 17:03

Potpisom ugovora između kompanije Delta Automoto koja je zastupnik čuvene japanske auto kompanije Honda i KK Crvena zvezda, nastavlja se uspešno partnerstvo, jer su Honda i KK Crvena zvezda Telekom već bili deo istog tima u sezoni 2013/14.

KK Crvena zvezda Telekom sa jedne strane, kao vodeći klub na ovim prostorima, koji kao veliki želi da bude još veći, to može samo ako ima košarkaškim rečnikom rečeno, dobre saigrače u timu. Jedan od takvih je svakako i japanski velikan HONDA, koji je prepoznao sve ono što klub radi ovih godina, i u tome video pouzdanost, sigurnost, kvalitet, sve ono što HONDA za mnoge predstavlja u svetu automobila već decenijama.

Ugovor o saradnji za takmičarsku sezonu 2015-2016 potpisali su Miloš Milošević, marketing direktor kompanije Honda i Davor Ristović, generalni direktor KK Crvena zvezda Telekom

– Veoma mi je drago što je Honda danas domaćin potpisivanja Ugovora o sponzorstvu sa Košarkaškim klubom Crvena zvezda Telekom. Uspeh kompanije Honda stvoren je na snovima, pa odatle potiče i slogan kompanije,“Snaga snova”. Kada jurimo svoje snove osećamo se veoma snažni, i upravo ta snaga daje nam moć da savladamo i najveće izazove.Zato i kažemo da smo kompanija koja je stvorena na snovima.Honda svakodnevno ohrabruje i svoje saradnike da jure svoje snove. Naša poruka celom svetu je Usudi se da učiniš ono o čemu drugi sanjaju.

I upravo danas stojimo zajedno sa klubom koji se i usudio i učinio! U Košarkaškom klubu Crvena zvezda Telekom smo prepoznali partnera koji zna sta znači snaga snova. U prethodnoj sezoni su nam to i pokazali. Želimo im da i ova sezona bude uspešna kao i prethodna, i udobnu i sigurnu vožnju u našim automobilima” rekao je prilikom potpisivanja ugovora direktor Marketinga Honde Miloš Milošević.

FOTO: KK Crvena zvezda
FOTO: KK Crvena zvezda

Sa druge strane, generalni direktor KK Crvena zvezda Telekom Davor Ristović izrazio je zadovoljstvo nastavkom saradnje:

– Kao što je već rečeno, mi nastavljamo saradnju koja je tokom takmičarske 2013-2014 bila vrlo uspešna i koja je bila priprema za narednu i tri osvejena trofeja. Ljudi iz Honde bili su tada sa nama, i drago mi je da su opet sa nama, i da prepoznaju energiju koju ulažemo da naš klub bude još bolji”, rekao je prilikom potpisa ugovora Davor Ristović generalni direktor KK Crvena zvezda Telekom, koji je na kraju pozvao navijače da pruže veliku podršku timu i ispune „Kombank Arenu” u četvrtak na startu nove evroligaške sezone.

Nakon potpisivanja ugovora, KK Crvena zvezda Telekom uručio je predstavnicima Delta Automoto i Honde dve lopte sa potpisima igrača, i dres našeg kluba. Sa druge strane, predstavnik Honde, MIloš Milošević uručio je našim prvotimcima, Maiku Cirbesu, Sofoklisu Skorcanitisu i Rajanu Tompsonu ključeve novih automobile marke Honda, koje će tokom sezone koristiti pored njih koristiti i Gal Mekel, i trener Dejan Radonjić.

Pročitajte šta je o eventualnim pojačanjima rekao predsednik kluba Nebojša Čović i koje to košarkaše još Crvena zvezda ima na svom radaru.

0
0

4 Komentara

  1. Navijac sam Partizana ali me interesuje zasto su automobile dobili samo stranci a be i neko od domacih igraca npr Mitrovic koji je i kapiten?

    0
    0
    Odgovori
    • Vi ste 12 godina bili na budzetu drzave pa se niko nije zalio!!! Sad sedi kuci i plachi i gledaj Instituciju (chitaj Crvenu Zvezdu) kako sigurnim koracima koracha ka velichanstvu! Pozdrav sa Severa

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter