9
Košarka

ČEKAJUĆI TOMASA: Zvezda ima na oku još dva Amerikanca

Objavljeno: 13.10.15 u 12:48

Primarna želja Crvene zvezde što se tiče novog pojačanja je bivši košarkaš Barselone Dešon Tomas, ali kako on i dalje čeka odluku San Antonija klub sa Malog Kalemegdana ima i rezervne opcije.

Kako prenosi portal Moja Crvena zvezda pre svega u igri je Erl Klark, bivši košarkaš Klivlenda, Njujorka, Memfisa, Hjustona i Los Anđeles Lejkersima gde je ostavio najbolji utisak tokom svoje višegodišnje NBA karijere.

Klark, koji se i tokom leta spominjao kao moguće pojačanje, najbolje partije je pružio u sezoni 2012/13 kada igrajući za Lejkerse na 59 utakmica, u kojima je 36 puta bio starter, prosečno beležio 7,3 poena i 5,5 skokova.

Takođe kao moguće rešenje ranije se spominjao i Toni Mičel, krilni košarkaš koji je igrao za Detroit Pistonse, a pokušao je da se izbori za uguvor sa Golden Stejtom. Kako nije uspeo u tome preostaje mu da potraži drugi klub.

0
0

9 Komentara

  1. Rebic, Guduric, Mitrovic (iako je dosao iz Hemofarma, Partizan je tako radio godinama), Tejic.. Mislim da je to sasvim dovoljno mladih igraca koji ove ce ove sezone da dobiju sasvim dobru minutazu. Ako se secas, kod vas u Partizanu, za vremena DV, igrac je sedeo prve dve sezone na klupi i skoro bez sakupljenih minuta. Sledece sezone dobija minute tek da napravi po koji faul u odbrani, trece sezone dobija povremene napadacke momente e tek 4. ili 5. sezone se od njega ocekuje da postane lider (ukoliko se zadrzi toliko u klub). A koga vi dovodite? Cedu Vitkovca, klinca od 18 godina pa cete da ga nadogradite i napravite od njega reprezentativca? Kostu Perovica? Aleksandra Cvetkovica u 23-24 god? Povratnika Andjusica? Mislim da i vi imate mlade igrace (vise zbog para nego zbog zelje), imate i igrace srednjih i kasnih kosarkaskih godina. A vidim, sve vise se i pominju stranci.

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. Samo KUPOVINA I FINALNI „PROIZVOD“( STO U PREVODU ZNACI DA NECETE JOS DUGO..), a sta je sa fabrikantovom na daleko „cuvenom“ proizvodnjom igraca za mutant klub, ili „proizvodi“ samo spin, laz i obmanu UZ LIMENKE U ZAMENU ZA LICNU SLOBODU I ZAMLACIVANJE SRPSKE JAVNOSTI O MUTANT PROJEKTU I SKRETANJU SA TEME O DNEVNO POLITICKIM ZBIVANJIMA U ZEMLJI..??!!.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Sirotinja nek stvara igrace a gospoda kupije!Mada ne znam koje igrace ste vi napravili?!Sirotinjo i Bogu si teska!XAXAXAXAXA!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Mutant projekti,zig zveri,zamlacivanje naroda i konacni obracun sila dobra i zla,Armagedon,Biblija,Cia,Bia,Nasa,Vucic i Covic,bla,bla,bla,bla,bla!!!Pa dobro covece da li si ti citav i ovi koji lajkuju te budalastine!!!Izgleda da ste stvarno svi kolektivno prolupali!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Bash se vidi u reprezentaciji! Brate, koliko je tebi dobro u glavi!!! Jbg, kompleksi su chudo! Tebi je bash krivo shto navijash za Patlidzan, DEVASTIRANI???

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter