5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRENER PARTIZANA O POJAČANJIMA: Problem sa Anđušićem, pregovaramo sa strancima

Objavljeno: 12.10.15 u 13:49

Na konferenciji za medije pred duel protiv Sutjeske, trener Partizana Petar Božić pohvalno je govorio o svom sledećem protivniku.

– Sutjeska je kroz kvalifikacije izborila ABA ligu (prim. aut. mesto je dobila, tj. platila), ali je pokazala da se time nije zadovoljila. Pokazala je kvalitet i karakter. Savladali su Olimpiju. Očekuje nas teška utakmica. U ovom momentu nam je svaka utakmica teška, ali pokušavamo da napravimo korak više u našoj igri – rekao je Petar Božić.

Naravno da su jedna od tema obraćanja bila i potencijalna pojačanja.

– Neće igrati nikakva pojačanja koja se pominju. Postoji dobra volja oko Danila Anđušića, ali je problem oko administracije. Postoji mogućnost da Dino Murić dođe na probu i trenira sa nama. Ima pregovora i dogovora s strancima, ali će ostati na tome dok se ne realizuju – objasnio je Božić i dodao:

Svestan sam da navijači nisu navikli. Trudimo se da prvo kompletiramo tim, ali zbog cele situacije treba nam vremena. Nema mesta nervozi. Oscilacije su normalne, ali pokazuje se karakter tima – rekao je trener Partizana.

Iako je startovao sa skorom 1-3, Partizan po Petru Božiču ima šanse za fajnal for ABA JTD lige.

– Partizan bi sada s kompletiranjem ekipe imao mogućnost da uđe u ‘top 4’. I prošle godine se tim kompletirao kasno, pa smo završili na fajnal-foru. Ne mogu da obećam, ali ćemo posle ekstremnog ritma imati vremena da radimo na nedostacima – optimista je Božić.

Na konferenciji je govorio i Andrija Milutinović, krilni igrač koji veruje da zna šta je potrebno za pobedu.

Dolazi nam Sutjeska koja je silno motivisana. U dobrom je momentu posle pobede nad Metalcem. Želimo da pred našim navijačima nastavimo da se borimo. Želim da to ne bude samo jedno poluvreme sa agresivnom pobedom. Moramo da pronađemo konstantnost – rekao je Milutinović.

0
0

5 Komentara

  1. Zlice su to poturice zato i spominju šipuse oni su im bliski.

    Sad kad Av napunu avliju sa pakistancima konačno će ponovo doživeti da imaju više navijača i divni teheran na stadionu igrača JA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter