5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PETAR BOŽIĆ: Ponovio nam se Metalac!

Objavljeno: 10.10.15 u 21:45

Trener Partizana Petar Božić istakao je posle poraza od Igokee da je nedopustivo da njegov tim pada u drugom poluvremenu.

– U prvom poluvremenu smo nametnuli svoj ritam igre, bili angažovani i imali potpunu kontrolu. Iz polutranzicije i tranzicije smo imali dosta rešenja, ali smo posle toga stali sa svim stvarima koje su nam donele prednost. U završnici nam je nedostajalo malo iskustva. Ponovo smo imali neke prazne minute, javljaju se greške koje ne smemo da pravimo, ali moram reći da smo imali i dobrih momenata na ovom meču – rekao je Petar Božić.

Sa druge strane mnogo zadovoljniji je bio Željko Lukajić.

– Jako je bitno da smo dobili utakmicu, otvorili smo sezonu nestvarno za nas dobijajući utakmice iz srca, borbe i želje. Cela dvorana je navijala i prvi put Partizan nije imao tu vrstu prednosti kao da igra na domaćem parketu što znači da počinjemo da budemo i simpatični i da je vidljivo da radimo jednu dobru stvar – istakao je trener Igokee.

0
0

5 Komentara

  1. Ponavljaće se stalno ubuduće,bar što se tiče kraja utakmice.Odmah sam,još tada video,da je Metalac katastrofalno loša ekipa i kao takvi su vas dobili,što znači da ste gori i od njih.Evo i Sutjeska ih je dobila i zbog vas i njih,izgubićemo jedno mesto u ABA ligi,gotovo sigurno.Ajde sad u derbiju sa Sutjeskom da vidimo gde ste.

    0
    0
    Odgovori
    • Cuj svetinje??? Pa od osnivanja 45 god do 91 god imali ste samo 4 titule, ali samo 4!!!! Imali ste pauzu od 35 godina bez titule. To svetinja?? Hahahh

      0
      0
      Odgovori
      • Druze tada kada smo mi imali 4 titule kosarkaski rezultati su bili 20:20, a kad je kosarka napredovala vi ste nazadovali i to je cinjenica.

        0
        0
        Odgovori
        • Jesu li i sada rezultati 20:20 ili sad vi nazadujete?Kakve veze ima broj postignutih koševa,uostalom takva su bila pravila,napad i posed lopte je bio neograničen ali je važilo za sve,kako za nas,tako i za vas i sve ostale,pa zašto niste osvojili nešto i to ste bili vojni klub,državno i Titovo ljubimče.Ne bitni su ni lopte ni podloga ni bilo šta,ako je važilo isto pravilo za sve a vi samo tražite alibi,kao i sada,za sve moguće.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter