0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LUKAJIĆ: Partizan u Laktašima kao na domaćem terenu

Objavljeno: 09.10.15 u 17:27

Trener košarkaša Igokee Željko Lukajić izjavio je danas da je Partizan klub velike tradicije, bez obzira na problema sa kojima se suočava ove sezone i da očekuje izuzetno tešku utakmicu.

– Sigurno da Partizan nije u situaciji u kojoj je bio poslednjih godina kada je bio favorit za osvajanje lige. S druge strane Partizan je Partizan, tim koji ima tradiciju, zna da pobedi i koji će sigurno imati prednost domaćeg terena ovde u Laktašima, jer je i to istorija pokazala – rekao je Lukajić za sajt takmičenja.

On je dodao da Partizan poseduje mladost i energiju, ali i iskustvo na centarskim pozicijama. Kao otežavajuću okolonost za njegov tim istakao je to što crno-beli dolaze bez opterećenja i imperative pobede.

– Iz svake utakmice u utakmicu rastu, a sigurno da mi svi razmišljamo na način da želimo da odigramo što bolju i da dođemo do pobede. Ono što ja tražim jeste da iz odbrane, energije i želje dolazimo do rezultata, jer to je naš zadatak i treba da bude naše glavno oružje – rekao je Lukajić.

Krilni centar Igor Kesar izjavio je da je jaka odbrana ključ uspeha protiv Partizana.

– Pobeda protiv Metalca za nas je veliki vetar u leđa i veliki motiv za narednu utakmicu protiv Partizana. To je mlada i talentovana ekipa potkovana iskustvom ispod koša, ali bez obzira na to mi idemo na pobedu – rekao je Kesar.

Utakmica 4. kola ABA lige Igokea – Partizan igra se sutra od 17 sati u dvorani u Laktašima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter