11
Košarka

ZVEZDA IMA NBA ŽELJU: Eventualnim dolaskom bivšeg igrača Hjustona ni Top8 Evrolige ne bi bio daleko

Objavljeno: 06.10.15 u 00:36

Nedavno je na jednoj od konferenciji za medije trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio da će klub pokušati da dovede kvalitetnog NBA igrača, a sada je poznato i na koga je tačno mislio.

Kako prenose Novosti radi se o grčkom reprezentativcu Kostasu Papanikolauu koji je nakon trejda iz Hjustona završio u Denveru koji je bivšem igraču Olimpijakosa i Barselone uručio otkaz uz bogato obeštećenje.

S obzirom na milionski ugovor koji je imao u Americi postavlja se pitanje koliko je realno da nekadašnji najbolji mladi igrač Evrope završi u Crvenoj zvezdi, ali postoje određene stvari koje su na strani kluba sa Malog Kalemegdana.

papanikolau-kostas

Novac mu gotovo sigurno neće biti prioritet pošto je od Denvera dobio i više nego dovoljno novca. Zatim većina Evroligaša već je kompletirala svoje timove za narednu sezonu odnosno, a navodi se da bi ključnu ulogu prilikom uveravanja mogao da odigra Sofoklis Skorcanitis koji je svojevremeno igrao sa Papanikolauom u Olimpijakosu.

0
0

11 Komentara

  1. A zasto samo dve ipo decenije u nazad? Pa valjda se istorija racuna od postanka kosarke u Srbiji a ne od Marjanovica (premijer i istovremeno predsednik JSD Partizan. Da ste normalni pitali bi velikog maga kako to on iz ljubavi potrazuje 600.000 e za dve godine i gde su pare od silnih transfera i Evrope. Na zalost, za vas vazi: „sto se grbavo rodi ….“. Jer vi ste formirani sa ciljem da imate sve privilegije, da na silu uzimate igrace i da im dodeljujete cinove kao u CSKA. Kad ste oimali Vujanica, Bogdanovica, Tomasevica…. nisam cuo da treba ravnomerno pomagati i slicno. Uostalom, ko je video i cuo objektivnog partizanovca?

    0
    0
    Odgovori
  2. SNS – tiranija-jednopartijska država—-jedan klub—-jedan vodja—-jedna crveno bela zastava—-kada dolaze strane delegacije na poklon crveno beli dres reprezentacije države,Zvezdanije—-grb države crveno beli, dugovanja preuzela država, svi u državi**sav narod crveno beli*** život u izobilju i blagostanju, narod sav srećan, peva od sreće samo crveno bele pesme, **davaće još i više nego dosad od plate i penzije** kako bi crveno bela država bila srećna —-eeeeee Srbijo jadna li si i tvoj sport jadan li je kada su glavni faktor i oslonac sporta kriminalci i mafijaši potpomognuti državom. Dok narod grca u bedi i ja sa 20.000 dinara bede i sirotinje izdržavam dva studenta, dotle se krimi grupe i njihove vodje sa lažnim doktorskim titulama razbacuju parama ove jadne sirotinje—–ali jedno je sigurno**ničija nije gorela do zore**, i **samo sunčev sjaj nema svoj kraj**

    0
    0
    Odgovori
    • A pre par godina je sve bilo dobro dok su vas filovali parama,tada si sijao od srece i pevao crno bele pesmice sa 20 000 hiljada u dzepu,ali to je valjda tada bilo u redu.U vreme svetske ekonomske krize ste za Pekovica i ostale crnce dali Bog sveti zna koliko para ali je i to tada bilo u redu.Sada kad je zapelo malo,ovi iz vlasti zatvorili slavinu pa sada malo oni kecaju kao sto su Boki i drustvo njih,guru i ostali pokupili lovu vise nista ne velja,snalazite se kao sto smo i mi morali i igrali sa sest igraca.

      0
      0
      Odgovori
    • Svi koji udarate minuse leskovcaninu ste zaslepljeni, ali osetice kasnije sve ovo sto se desava u zemlji srbiji, jer sve sto je covek napisao je nasa realnost, ali slepci treba da progledaju, samo da za njih ne bude kao,i za zemlju srbiju kasno, i da li mislite zaslepljena gospodo da u srbiji postoji samo crveno beli narod, i da je srbija samo beograd i okolina, i da su ljudi samo oni koji navijaju za zvezdu i podrzavaju velikog vodju AV -Sreca za ovaj narod i ovu srbiju sto ste ipak malo pa ne mozete nista da uspete da napravite svoju crveno belu drzavu sa velikim vodjom na celu i da vam se drzava zove jednostavno BEOGRAD SA OKOLINOM

      0
      0
      Odgovori
    • I onda ti pogledas rezultate i dostignuca klubova dve ipo decenije unazad, pa skapiras koliko je smesno to sto si se javio, i uopste sto komentarises basket i poredis fmp sa institucijom…

      0
      0
      Odgovori
      • Institucija hahahaha institucija hahaha . Ocigledno metalac i mega nisu znali za to.Tuzni ste, jedan vrabac ne cini prolece

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter