3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZANU POTREBNO VREME, ALI GA NEMA: Božić ima recept kako crno-beli treba da igraju

Objavljeno: 05.10.15 u 14:19

Partizan je sa dva uzastopna poraza startovao u ABA ligi, a trener Petar Božić kaže da je ekipi potrebno vreme da pronađe igru.

Crno-beli su izgubili od Metalca u Valjevu (67:64) i Mega Leksa u Sremskoj Mitrovici (76:59).

– Čeka nas jako težak posao, moramo da izvučemo pouke iz prva dva meča i iz agresivne odbrane tražimo lake poene u napadu. Imamo dosta novih momaka sa drugacijim ulogama, Cvetković i Perović su se kasno priključili i to su neki od razloga naših oscilacija – objašnjava Božić.

Božić je zadovoljan kako je njegov tim odigrao prvo poluvreme u Valjevu. To je recept za naredne utakmice.

– Bilo je i dobrih momenata i protiv Mega, posebno kada smo stizali razliku, nažalost vise loših. Potrebno nam je vreme, ali ga nemamo. Nećemo da tražimo opravdanje, već da nastavimo da radimo i ispravimo greske.

Crno-beli rade na dovođenju još jednog pojačanja i tim nije kompletiran za ovu sezonu.

Plejmejker Aleksandar Cvetković rekao je da je atmosfera u ekipi dobra uprkos porazima na startu prvenstva.

– Sve su ovo mladi i pošteni momci, atmosfera je dobra, a sigurno ce otići na viši nivo sa pobedama. Ubeđen sam da će ih biti. Treniramo svaki dan da bismo pobedili, niko ne voli da gubi i nadam se da ćemo uskoro osetiti čar pobede-

Utakmica trećeg kola ABA lige između Partizana i MZT-a igra se u utorak od 21 sat u Pioniru.

0
0

3 Komentara

    • Jel ovo trebalo da bude smešno. Hajde da se nasmejemo da ti fora ne propadne. Razume ja tebe, imao si teško detinjstvo, još sanjate Duleta i KK Partizan. I ovakvog se bojite

      0
      0
      Odgovori
    • Mi bar mozemo igratu tu drugu ligu za razliku od Zvezde koja ne postoji u stvari Covic ju je ugasio i osnovao privatni klub i ima vas renta navijace kojima je DV unistio i onako nesrecno detinjstvo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter