1
Košarka

FOTO: STARSPORT

DANILO ANĐUŠIĆ ZA HOTSPORT: Navijači, imajte strpljenja! (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.15 u 12:05

Partizan je ovih dana potpisao ugovore sa nekoliko igrača, a navijače je obradovala vest da sjajni bek šuter Danilo Anđušić trenira sa crno-belima.

Mladi tim večeras počinje novu sezonu, mečom u Valjevu. Za sve je ovo jedna potpuno nova situacija, za stručni štab, igrače, navijače, novo je i rukovodstvo, novi su ciljevi…

– Prvi put su u ovakvoj situaciji i neće biti lako. Voleo bih da navijači sve ovo prihvate na pravi način. Ne mogu da očekuju rezultate kao one minulih sezona, ali situacija ide na bolje i potrebno je vreme da sve legne na svoje mesto. Grobari su uvek bili tu, nadam se i verujem da će i sada, jer ovom timu je potrebna podrška od svih ljudi okolo. Sa navijačima će tim biti još bolji, lakše će im biti da igraju kada osete vetar u leđa i dobiju tu motivaciju sa tribina – počinje priču Danilo Anđušić.

intervju Partizan godinama unazad u sezonu ulazi sa izmenjenim timom, ali ne skoro u ovolikoj meri.

– Neće biti ni malo lako, tim je jako mlad. Malo je iskusnih igrača i pred Partizanom je jedna jako teška sezona. Međutim, momci su perspektivni i imaju zaista potencijal za budućnost. Klub i navijači su naviknuti na najviše ciljeve, biće toga, ali kroz neku sezonu. Mladost će odgovoriti realnom zadatku koji je pred njih postavljen, samo je potrebno dosta strpljenja, pogotovo na početku.

intervju Danilo veruje u ovaj tim.

– Sa Perom na čelu i stručnim štabom kakav je oformljen, a svi znamo kakvi su to igrači bili, momci mogu samo da napreduju. Stručni štab radi na vrhunskom nivou, navikli su na to kao igrači i nema ni sada nikakve razlike. Biće im potrebno vreme da uđu u sistem, ali dobra stvar u celoj ovoj priči je ogromno znanje i iskustvo koje imaju i moći će da ga prenesu na ove mlade momke. Sa članovima stručnog štaba sam igrao, znam i dosta ovih igrača…

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

intervju Mnogi se pitaju u kakvoj je formi Kosta Perović i koliko će moći da pomogne.

Kosta je povredu imao još u decembru, vratio se do sada, ako ne na vrhunski nivo, onda će uskoro. Igrao je tokom karijere u ozbiljnim ekipama, reč je o bivšem reprezentativcu i on je neko ko će pomoći ovoj ekipi da igra bolje. Ući će on brzo u ritam i biti onaj pravi.

intervju Uprkos izjavi trenera Petra Božića da Danilo samo trenira sa njima, Grobari se nadaju da će ipak ostati u Partizanu, a sa njim u redovima, i još nekim pojačanjem, bio bi to drugi tim. Čemu mogu da se nadaju svi kojima je crno-bela boja na srcu?

– Samo treniram sa Partizanom. Pozvao sam Peru pre nekoliko dana i pitao ga da li mogu sa njima da održavam formu dok ne pronađem klub. Stručni štab mi je izašao u susret i zaista sam im zahvalan na tome. Pomoći će oni meni, a ako nekako mogu, pomoći ću i ja njima, radom na treninzima…

danilo andjusic

intervju Ne postoji baš nikakva šansa da na kraju ipak ponovo zadužite crno-belu opremu?

– Za sada ne. Uopšte nije ni bilo reči o tome. Pričali smo kao bivši saigrači, čekam angažman i klub u kojem ću nastaviti karijeru. O povratku u Partizan nije bilo priče.

intervju Anđušić je prethodne dve sezone proveo u Španiji, u Viljadolidu i Bilbau.

– Voleo bih da ostanem u Španiji. Tu se osečam kao kod kuće, navikao sam se na tu sredinu, ali ne isključujem ni druge lige. Imao sam neke ponude koje mi nisu bile toliko interesantne, treniram i čekam razvoj situacije – zaključio je Anđušić.

U Partizan će se, po svoj situaciji, vratiti neki drugi put…

Izvor: YouTube, m Atq

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter