2
Košarka

FOTO: STARSPORT

UTISCI POSLE GENERALNE PROBE: Božić čeka pojačanja

Objavljeno: 26.09.15 u 12:13

Na samo nedelju dana od početka sezone, Partizan u ‘generalnoj’ probi nije delovao kao ekipa spremna za početak takmičenja u ABA ligi.

Trener Partizana Petar Božić rekao je posle ubedljivog poraza od Asvela da je njegov tim loše odgovorio na agresivnost francuske ekipe.

– Odigrali smo meč protiv veoma kvalitetne ekipe koja spade među najbolje timove u Francuskoj. Oni su večeras prikazali dobru igru i agresivnost na koju mi nismo odgovorili na pravi način – prokomentarisao je meč protiv Asvela, a zatim i dao ocenu trenutnog stanja tima crno-belih.

– Ovaj tim Partizana očekuje još puno rada, zahvaljujući kojem verujem da ćemo, uz još neka pojačanja, doći do željenog nivoa. – rekao je Petar Božić.

Prvu zvaničnu utakmicu Partizan će igrati u petak, 2. oktobra, kada će gostovati Metalcu u Valjevu.

0
0

2 Komentara

  1. Grobari klub se mora finansijski oporaviti sad traziti da se dovode igraci skupi to je nemoguce partizan ce baoraviti tim pandam metalcu i njemu slicnom treba imati mlade top igrace sa par iskusnih to bi bilo to pet mil. Duga je mnogo prvo treba to vratiti pa da bi se igralo u l.s. budzet mora biti pet mil. Min . Uorava kluba treba naoraviti dogivir sa gazdama panatanaikosa da budemo njihiva ispostava ili ako pekovic moze nesto naoraviti sa amerikancima mora se nesto novo napraviti u kisarci tapkali smo u mestu i divili se pojedinacnim pobedama klub se mora podici i stvoriti kao firma a onda ce lako napraviti tim

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter