2
Košarka

FOTO: STARSPORT

NEĆE SE DESITI: Bivši kapiten Zvezde ipak neće pojačati Partizan

Objavljeno: 24.09.15 u 20:18

Poput Nikole Dragovića koji se navodno nalazi između Partizana i Budućnosti sličnu dilemu je navodno imao i bivši kapiten Crvene zvezde Tadija Dragićević.

Iskusni krilni centar prihvatio je ponudu crnogorskog šampiona i narednu sezonu će provesti u redovima Budućnosti koja se ozbiljno nameračila na šampionski tron odnosno želi da pomrsi račune Cedeviti i Crvenoj zvezdi.

Ovu vest kao što je to običaj kada su u pitanju njegovi klijenti prvi je objavio menadžer Miško Ražnatović na svom Tviter profilu.

Šuškalo se da bi nekadašnji kapiten Crvene zvezde u nekoj varijanti čak mogao da pojača Partizan, ali se to na kraju ipak nije desilo.

Počeo je turnir u Zadru, za Fenerbahče nije igrao Nikola Kalinić, ali jeste jedan drugi bivši reprezentativac Srbije.

0
0

2 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. Ne postoji TA VARIJANTA u kojoj bi Tadija (inace, LATENTNI GROBAR) mogao POJACATI PARTIZAN, naravno, mislim na kosarkasko „umece“ i GUBITNICKI MENTALITET STICAN U ORIGINALNOJ KKCZ-SADA UGASENOJ OD STRANE KK PARTIZAN-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter