14
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POTPREDSEDNIK BERIĆ PRIZNAO: Biće ovo najslabiji tim Partizana u poslednjih 30 godina

Objavljeno: 22.09.15 u 11:47

Novi potpresednik Partizana, Miroslav Berić, istakao je da će crno-beli u narednu sezonu ući sa daleko najslabijim timom u poslednjih tri decenije.

– Naš cilj je da stabilizujemo finansijsku situaciju i da napravimo klub koji će biti konkurentan svim rivalima. Navijači Partizana su navikli na trofeje, ali moraju da budu svesni da trenutno Metalac ima veći budžet od nas. Ipak, nadam se da ćemo tokom sezone napraviti respektabilan sastav – kazao je Miroslav Berić gostujući na TV N1

On se, potom, okrenuo Petru Božiću koji će od naredne sezone samostalno sesti na klupu crno-belih istakavši da uprava veruje da je „Profesionalni Dizač Trofeja“ pravo i dugoročno rešenje za poziciju šefa struke.

– Želeli smo da krenemo od nule i da otvorimo novu stranicu klupske istorije. Zbog toga nije produžena saradnja sa Duletom Vujoševićem. On je najtrofejniji trener u istoriji kluba i to sve govori. Šansu smo dali Petru Božiću, kao što je svojevremeno Dragan Kićanović preko noći odlučio da za trenera Partizana postavi Željka Obradovića. Podrška navijača nam je neophodna u ovom trenutku i verujem da ćemo je imati – podvukao je Berić.

0
0

14 Komentara

  1. KK TITAN
    ČINI MI SE DA SI POGRIJEŠIO U NICKU. VJEROVATNO SI KK KITAN. KATANAC SMO MI STAVILI NA VAS A KAO ŠTO VIDIŠ MI I DALJE POSTOJIMO.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sto lazete vase navijace, nije nikakva tajna da ste zeleli Milojevica za trenera a da vas je on odbio. Zato nemojte da pricate kako ste zeleli P. Bozica na klupi, nije tacno, nego je samo on prihvatio od svih koje ste trazili.

    0
    0
    Odgovori
    • Управо тако. Испада да је прва опција био Божић а одбили их пре њега и Милојевић и Џикић. „Ко другоме јаму копа…“

      0
      0
      Odgovori
  3. Pa ljudi,svi smo svesni situacije u kojoj se nalazi KK Partizan.Niko nije ocekivaoo,da ce vec od ove sezone Partizan uzeti titule! Sigurno je ovo najbolji nacin da se oporavi klub,zato svi moramo imati strpljenja..

    0
    0
    Odgovori
  4. I pekovic i beric i bozic su pristali da budu podguzne muve lopovima iz politike koja nas vodi u propast… I TREBA DA PROPADNEMO KAD IMAMO TAKVE LJUDE KOJI PRISTAJU NA UNISTENJE SVETINJE KOJA IH JE STVORILA I DALA IM BOGATSTVO!! SRAM VAS BILO „legende“.

    0
    0
    Odgovori
  5. Normalno.kad svevisnji sa svojim pajtosom iz cg micunovicem finansira stroku od kluba cztelekom apartizann unistava..Onda postave pekovica da zamazu oci javnosti..Pazi da vam ne prodje..unisticemo vas kad tad

    0
    0
    Odgovori
  6. ZASTO ???!!! ZBOG NAZADNE I PAGANSKE POLITIKE DUPLIKATA BOZIJE VLADE, SOTONE i JUDE SRBIJE, IKONE ZVERI KOJA JE OBNOVILA CIGANIZACIJU I VRATILA TURCIZAM U SRBIJU !!!! REKAO SAM, A I SADA PONAVLJAM, SAV NOVAC IZ FK-PARTIZAN (dok jos nisu uspeli da ga POKRADU..) PREBACITI NA ZIRO RACUN SVETINJE I VRATITI DUSKA VUJOSEVICA, NAPASTI I OSVOJITI EL, STAVITI KATANAC NA SVE DUPLIKATE I MUTANTE KKFKCZFMPARAPSKOTURSKIKLUB JEDNOM ZA SVA VREMENA !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter