9
Evrobasket 2022

FOTO:STARSPORT

PROMENIO PLOČU: ‘Moka’ Slavnić posle grupne faze hvalio na sva zvona, a sad žestoko kritikuje ‘Orlove’!

Objavljeno: 21.09.15 u 12:20

Posle prvog dela šampionata su bili za njega ‘k***ini sinovi’ koji imaju petlju i pozitivnu drskost, a sada tvrdi da su sve te pobede bile smejurija.

Pre samo nedelju ili dve dana, Zoran Slavnić je u kolumni za hrvatski portal ‘Index’ uporedio košarkaške reprezentacije Srbije i Hrvatske, objašnjavajući kvalitete srpske selekcije.

Tada su Teodosić, Marković, Raduljica i selektor Đorđević bili ‘k***ini sinovi’ koji odlično vode i rešavaju utakmice, a sada, dan posle završetka Eurobasketa, Slavnić priča potpuno drugu priču.

– I dalje tvrdim da je ovo najgora Litvanija u istoriji, a mi izgubimo. Sve je to posledica tog k… žreba. Srbija je do sada pobedila samo jednu ozbiljnu reprezentaciju, Španiju, a sve ovo ostalo bilo je smešno. Island, Finska, Češka… ma dajte ljudi, smejurija. Kakve su to reprezentacije? Španci i Francuzi su imali krvav put do finala, a mi šetnju. Sve nam se otvorilo, no eto, zapeli smo na najgoroj Litvaniji u istoriji. Nije to sad samo moje mišljenje, stvar ukusa, sviđa li ti se više plavuša ili crnka, to je tako – izjavio je Slavnić.

Po njemu, glavni krivac za ovaj neuspeh na Eurobasketu je selektor Aleksandar Đorđević.

– Zaista ne bih želeo nikoga kritikovati, nisam tu da solim pamet ikome, no činjenica je da se previše grešilo protiv Litvanije. Bile su to neshvatljive greške. Evo, upravo sam čuo Vladu Đurovića kako kaže da nismo imali nijednog raspoloženog igrača, kako nismo mogli pronaći idealnu petorku. Ako je Đorđević do sada dobijao komplimente, onda je pošteno i reći kako ovo nije bila njegova utakmica.  Đorđević će vrlo verovatno postati dobar trener, trenutno to još nije – ističe Slavnić.

Njegovo mišljenje je da je Srbija mnogo kvalitetnija ekipa od Litvanije, ali…

– Svi koji su gledali utakmicu mogli su da primete haos u našoj ekipi, a kulminacija konfuzije bila je 32. minut i ulazak Milosavljevića. Ni u najluđim snovima nisam verovao da možemo izgubiti od Litvanije, jer je drastična razlika u kvalitetu, naravno, u našu korist – zaključio je svoju analizu ‘Moka’ Slavnić.

0
0

9 Komentara

  1. -Prolaznost. Ne placi zbog toga sto je gotovo. Raduj se, jer se desilo !!! .!. XXAAXXAA .!. E moj MOKO, TI si na vreme uvideo GRESKU i PROMENIO SRAMNE CRVENO-BELE BOJE, A NEKO-NIKAD !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Svaka cast Scepane… Da je ovo izjavio pesic pa aj da zazmurim na jedno oko… Ali ovaj smrad… Katastrofa… On je bio greska u savezu sto su ga doveli za selektora i to se ispostavilo ubrzo jer je us.ao motku vec u grupnoj fazi…

      0
      0
      Odgovori
    • A Dalipagic ,Divac ,Dulo Vujosevic..oni su menjali tu crnu franjevacku ,mrtvacku boju za crveno belu- boju ljubavi i radosti.

      0
      0
      Odgovori
    • Tada se definitivno videlo da je prso.Cim je ostavio svete boje i preso u znatno manji klub a upravo je sinu dao ime Zvezdan po klubu u kom je igrao,iz velike ljubavi prema njemu.Sad vec varnici na sve strane,daje kontradiktorne izjave ali to tako ide.Cim jednom napravis gresku i obuces baksuski dres,posle nema natrag,maler te prati dok si ziv.

      0
      0
      Odgovori
  2. Sta kenjas ti mrcino jedna i vredjas Djordjevica…On je sa Srbijom osvojio srebro na svetskom sampionatu i sada cetvrto mesto… Malo li je to… A sta si ti uradio sa jugoslavijom 2007-e…nisi uspeo ni grupnu fazu da izguras sram te bilo… Toliko od mene.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter