9
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

E TO JE TRENER: Rakočević u jednoj rečenici objasnio zbog čega je veliki Sale Nacionale! (FOTO)

Objavljeno: 20.09.15 u 16:44

Košarkaši Srbije zauzeli su četvrto mesto na Eurobasketu nakon što su u meču za bronzanu medalju izgubili od Francuske – 68:81, ali ono što uliva optimizam za naredne godine jeste stav našeg selektora Aleksandra Đorđević. 

Selektor Srbije je u više navrata tokom svoje igračke pa sada i trenerske karijere dokazao da je rođeni pobednik i pravi lider, a uz svoje momke bio je i nakon današnjeg poraza od Francuza. 

Veličinu Saleta Đorđevića posebno je istakao nekadašnji reprezentativac Igor Rakočević, koji je na svom Tviteru poručio: 

Takođe, Rakočević je istakao da četvrto mesto nikako nije neuspeh.

 

0
0

9 Komentara

  1. Ljudi! Idemo Dalje. Momcima svaka cast. Imamo kostur ekipe, samo se treba nadogradjivati, a onda ce svi padati pod noge.

    0
    0
    Odgovori
  2. treba ih docekati kao prvake i dati im nezapamcenu podrsku nismo uspeli zao mi je ali i cetvrto mesto nije lose sledece prvenstvo je nase jedino sto mi se nije svidjalo je to sto je forsirao bogdanovica a imao je zdrave igrace za tu poziciju koji bi vise pruzili i to sto je zbog izjave radovica reprezentacija ostala bez marjanovica ali nema veze bicmo jos bolji ipak smo mi srbija zemlja kosarke pozdrav i podrska za nase momke

    0
    0
    Odgovori
  3. Da kazemo da je selektor lose tempirao formu, iako se ne slazem sa tim. Da li je mogao drugacije da je tempira pored onako jake grupe? I samo nemojte da mi pominjete Spance i da ih uporedjujete sa nama. Uporno zaboravljamo par stvari, da imamo sasvim prosecnu ekipu sa par kvalitetnih igraca. Pola reprezentacije nisu glavni igraci u svojim klubovima i od njih se ne ocekuje u svakoj utakmici da nose tim do pobede. Raduljica nije igrao nekoliko meseci, a i da jeste, falio mu je partner na centru sa kojim bi delio minutazu, poene i faulove. I na kraju, imamo mladog i jako neiskusnog selektora, ali, koji je sa ovako „prosecnom“ ekipom, uspeo u dve godine da igra dva polu-finala.. Razmislite, da li Markovic, Kuzmic, Kalinic (igrao u Radnickom do pre godinu dana), Milosavljevic koji nije video dalje od sistema DV-a, Milutinov takodje, Simonovic igraju vrhunsku kosarku? Ma NEEEE, za neke je cak upitno da li igraju i prosecnu kosarku. Ali, nasi su, selektor ih je izabrao a na nama je da ih bodrimo. Jer, umeju da pobedjuju najjace reprezentacije, i to nam govori da i ovakvi mogu dosta. Valjda ce u narednim godinama jos da napreduju, posebno mislim na Kalinica, Bogdanovica, Milutinova i Jokica u NBA (mada sam sumnjicav za njegov napredak tamo)..

    0
    0
    Odgovori
  4. Kao sto su ih posle uspeha navijaci docekali ispred skupstine sada treba muski da podnesu kritike da nisu uradili nista. Kad ne uzmes medalju isto je da li si 4 ili osmi. Isli smo prakticno bez centara. Ne voditi Stimca koji vec ima hemiju sa ekipom, koji je borben do poslednje kapi krvi a voditi Milutinova i Kuzmica koji jos nije glavom u evropskoj kosarci je promasaj selektora i ne treba da se krije iza rasporeda ili ko zna cega. I pored svega mi volimo njih i oni su nas ponos

    0
    0
    Odgovori
  5. @KK NARKO KARTEL Pošto si očigledno iskopleksirani navijač, tebi svakako ne vredi objašnjavati koliko nemaš pojma s košarkom

    0
    0
    Odgovori
  6. Poraz od Litvanije i Francuske ide na dušu selektoru koji nije znao da tempira formu, koja je bila u konstantnom padu. Marjanović umesto panja Raduljice i izbaciti Milutinova i Milosavljevića (preko kojih političkih veza su oni tu nikom nije jasno), malog Bogdanovića zvanog ‘debilko se zaleti u masu ako da-da, ako ne da misli sviraće mu faul kao u KLS’ dovesti u red sa par vaspitnih.

    0
    0
    Odgovori
    • Milosavljevic izbaciti? Je si ti neki Zvezdash ili sta? Milosavljevic je odlican i treba da ostane u ekipi nego sta radi Kalinic? 2 posledne utakmice je izbio samo trener sa hokej izmenama i forsiranje tog Markovica koji nezna da pogodi trojku, jebem mu odbranu. Zaljubio se covek u Markovic retard..evo mu sad

      0
      0
      Odgovori
    • Kakav ti kompleks imaš od Partizana pa to je strašno.Ovo je naša reprezentacija, tu igraju svi crcem za svoju zemlju nebitno jel igrao za crno ili crveno-bele.Što se mene tiče pozvati Marjanovića,Mačvana i Lučića izlaze Simonovič,Kuzmic i Milutinov.

      0
      0
      Odgovori
  7. Sta TRENER, SALE JE BIO NAJBOLJI IGRAC, POSEBNO JE OSTAO UREZAN U SECANJU TURCIMA KOJI U SRBIJI NISU VIDELI TITULU 2 DECENIJE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter