1
Košarka

FOTO: KK Partizan

TOŠA: I mene je iznenadio Nikola Peković…

Objavljeno: 16.09.15 u 19:35

Košarkaški klub Partizan promovisao je danas Petra Božića za novog trenera, Čedomir Vitkovac je potpisao na godinu dana, što je potvrdio i potpredsednik Berić. Stvari donekle dolaze na svoje mesto.

Zvaničnom predstavljanju novog trenera prisustvovao je i sportski direktor Partizana Dragan Todorić.

Rekao je popularni Toša da će odgovarati samo na zanimljiva pitanja, a planira li da ode u penziju i odmori se od svega? 

– Ne spremam se za penziju, imam još četiri godine do penzije, novi zakon mi ide na ruku. Nadam se da ćemo se gledati još četiri godine – rekao je Todorić.

On je naveo da je optimist i da veruje u bolja vremena za Partizan.

– Partizan je došao u najteži period od kad sam ja u klubu, a tu sam 40 godina. Došli smo u situaciju da nijedan igrač neće da dođe jer zna da neće da dobije ono što je dogovorio sa klubom… Sve što se desilo u ovih 10 dana… I mene je iznenadio koliko je ozbiljno Nikola Peković ušao u ovu priču. Cilj nam je da konsolidujemo klub i da povratimo imidž koji smo imali ranije – rekao je Todorić.

Toša je učestvovao u osvajanju na desetine trofeja sa crno-belima, i u novu epohu kreće se sa njim…

Ukoliko želite da nabavite sezonsku ulaznicu za crno-bele, cene možete saznati OVDE.

0
0

1 Komentara

  1. Klub prevahodno treba finasijski stabilizovati pa tek onda sportski deo a do tada aranitovic..marinkovic..andric..glisic..centar? Sto vise da igraju da se razviju maksimalno i dovesti neke starije igrace kao podrsku za njihov razvoj…pronaci nekog mladog igraca koji ce biti zvezda ako ima u srbiji ima a ako ne onda u okruzenju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter