0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

ĐORĐEVIĆ: Teo neverovatan, Simke ‘zavezao’ Šilba, Erceg sjajan, Beli na nivou…

Objavljeno: 16.09.15 u 23:22

Srbija je pobedila Češku sa 89:75 i plasirala se u polufinale, a sada je poznato da će joj rival u tom duelu biti Litvanija. 

Đorđević je, alalizirajući meč sa Češkom, posebno istakao Miloša Teodosića.

– On je neverovatan igrač. Toliko uživam gledajuci ga na treningu i viđam ono što nikada u životu nisam video. Njegova vizija igre je neverovatna. On je poseban. Jedinstven – rekao je Đorđević,a prenosi B92.

Srbija se nalazi na korak od plasmana na Olimpijske igre.

– Mi smo zajedno zacrtali cilj ispred nas, idemo korak po korak ka njemu. Ovo je bio jako težak korak, najteži. Najvažnija utakmica na prvenstvu je četvrtfinale. Osetilo se nestrpljenje, nervoza, nekako kao da bismo da preskočimo prepreke i igramo već polufinale. Ova utakmica je bila odigrana na visokom mentalnom nivou. Imali smo problem sa Šilbom prvo poluvreme. Dozvolili smo mu da uđe utakmicu, onda je ušao Marko Simonović i zavezao ga. Nije dao više nijedan poen. To je Simke. Može da ne igra celu utakmicu i da u sledećoj utakmici uradi ovo što je danas uradio. Erceg je bio sjajan, Beli je opet bio na svom nivou. Teo je neponovljiv, njegova vizija je neverovatno. Imamo dobru timsku snagu, dugu klupu i svih 12 dobro spremnih igrača. Potrudićemo se da neke svoje greške ispravimo.

Koliko je pritisak na našim igračima?

– Kaze Stefan „imamo mnogo da izgubimo“. I onda shvatim odakle to nestrpljenje. Taj deo može da se sredi, ako dođe kontinuitet dobrih rezultata reprezentacije. Onda će doći još veća snaga i sigurnost – zaključio je Đorđević.

Pročitajte i šta su rekli Nemanja Bjelica i Jan Veseli, ali i kakav epilog šampionata priželjkuju Hrvati.

A u vestima iz košarke mesto je našla i jedna ovakva…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter