4
Košarka

FOTO: STARSPORT

REŠENO: KK Partizan u sredu promoviše trenerski tandem

Objavljeno: 15.09.15 u 15:03

Nakon što je Košarkaški klub Partizan odlučio da ne nastavi saradnju sa Duškom Vujoševićem pojavila se informacija da će ga na trenerskoj poziciji zameniti njegov pomoćnik Petar Božić.

Bivši igrač crno-belih već je debitovao tokom vikenda na klupi Partizana i to polovičnim učinkom na turniru u Čačku, a za sredu je zakazana njegova zvanična promocija nakon čega više neće imati prefiks VD.

Pored Božića u sredu će zvanično kao trener kluba odnosno pomoćnik šefu struke biti promovisan i Dušan Kecman, a očekuje se da pored njih dvojice na klupi sedi još jedan iskusniji stručnjak koji bi im pomagao u poslu (nagađa se da bi to mogao da bude Darko Ruso).

Tokom prethodne nedelje su košarkaškim kuloarima kružile vesti da Partizan traži trenera sa više iskustva odnosno da je kontaktiran Miroslav Nikolić, ali od toga po svemu sudeći nije bilo ništa.

Ako već niste poslušajte novu himnu koju su dobili naši košarkaški reprezentativci.

0
0

4 Komentara

  1. Pa daj bre, niti ce vise biti „svinjo debela“, taman sam se ponadao „picko mutava“ kad ni to. Daj dovedite nekog normalnog, sta da se skandira ovim tunjavima?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter