18
AdmiralBet ABA Liga

AFERA: Vujošević pod istragom zbog francuskih 150 hiljada evra? (FOTO)

Objavljeno: 14.09.15 u 23:10

Dnevni list Informer u današnjem broju je najavio pokretanje interne istrage u Košarkaškom klubu Partizan oko nedomaćinskog poslovanja, a sada je prstom direktno upereno na sada već bivšeg trenera Duška Vujoševića.

U sutrašnjem broju na naslovnoj strani se navodi da će se istraga voditi zbog 150 hiljada evra koje je Partizan dobio za razvoj francuskih košarkaša, a koji su „nestali“. Kao „krivac“ označen je Vujošević.  Podsetimo, prethodnih godina u najtrofejniji srpski klub stigli su mladi košarkaši poput Žofrija Lovernja, Lea Vestermana i Borisa Daloa, a dvojica su posle igara u Partizanu napravili sjajne karijere i deo su reprezentacije „galskih petlova“. O čemu je tačno reč znaće se više u toku sutrašnjeg dana.

FOTO: Twiter/Dragan J. Vučićević/ Printscreen
FOTO: Twiter/Dragan J. Vučićević/ Printscreen

Partizan se danas pojačao krilnim centrom Milošem Koprivicom.

0
0

18 Komentara

  1. Hah cuj ovo Francuzi se pitaju gde su pare,znaju oni dobro gde su , napravio im dva reprezentativca… Pa da li ste mogli nesto pametnije da smislite, a od tri (tri) igraca koje su poslali on im napravio dva(2) reprezentativca … za 150.000e , e moji vi kad mozete da kazete bilo sta protiv najveceg trenera na nasim prostorima ikada! Ikada! Pa stranci salju decu od 17-18 godina, znaci rast im jos nije zavrsen, da napravi reprezentativce ej bre! Pa jel znate koliko je on reprezentativaca Srbije napravio !? Da smo 10 godina bez Evrolige , morao je da ostane Vujosevic ! Duzni smo mu ma sta 10 … 20 godina bez trofeja za sve titule i igrace koje je stvorio …
    I ovo ce se jednom lane zvati !

    0
    0
    Odgovori
  2. Дуло нула си од човека ! Они продавали кола,станове,нису ишли на летовања да би било за твоју стипендију а ти крадуцкао ! Дубоко си ме разочарао !

    0
    0
    Odgovori
  3. Sram vas bilo. Informer-bruko! Samo mislite kako bi nastetili najvecem treneru PARTIZANA svih vremena. Pustite coveka na miru. Vucicu ti si NULA od coveka!

    0
    0
    Odgovori
  4. Vodi se adverzijalni postupak protiv DV koji eliminise nacelo istine, sto znaci da „sud“ uopste i nema duznost utvrdjivanja istine, a da je izvodjenje „dokaza“primarno povereno „STRANKAMA“ (u ovom slucaju na vlasti..trenutno..) !

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne razumem – da li su legle pare na račun od FR saveza? Ili nema traga o uplati na račun pa neko misli da je to plaćeno u kešu, ili direktno treneru ? Šta je nedomaćinsko poslovanje u klubu u kome se osvajaju trofeji – inače, privredna društva se otvaraju zbog profita, ali sportski klubovi postoje zbog sportskih uspeha a ne profita? Samo 13 prvenstava u nizu jasno dokazuje sportski uspeh, plus ostali trofeji u ABA i kupu, pa F4 EL …. dakle, uspešno se poslovalo sa stanovišta cilja osnivanja bilo kog sportskog kluba. Sa druge strane nije bilo trofeja ali je bio dug 14 miliona, Vesić nedavno reče da je ubačeno 23 miliona za par godina koliko je on bio tu – valjda je to za istragu, ili nije?!

    0
    0
    Odgovori
  6. informer najpaćenije novine to stoji treba istražiti gde je ta silna lova ne samo u partizanu nego u svim klubovima nestala tolike godine osvajati titule aba ligu i igrati 13 godina u evroligi,toliko prodatih igrača a dugovi se gomilaju.

    0
    0
    Odgovori
  7. Besramna hajka na Duška Vujoševića se nastavlja. Naravno, ko bi drugi krenuo sa spinovima i podmetačinama nego „informer“, službeno glasilo sns-a. Prvo i osnovno, Duško Vujošević je bio trener KK Partizan, a prema statutima svih sportskih klubova, trener nikakvo pravo nema da išta potpisuje u ime kluba. Druga stvar je besramna laž da je francuski savez ikome platio 1 cent za tkzv „razigravanje igrača“. Leo Vesterman je u Partizan došao nakon U-20 prvenstva Evrope na kome je bio MVP turnira, što je sasvim logičan potez kluba čiji je zaštitni znak rad sa mladim igračima. Žofri Lovernj je u Partizan stigao na preporuku menadžera Miška Ražnatovića, koji koliko znam nije Francuz, niti je zaposlen u njihovom savezu. Boris Omer Dalo je došao na probu leta 2013. na preporuku menadžera Predraga Materića, inače bivšeg igrača Partizana. Nažalost, verovalo se u njegove fizičke predispozicije i olako je potpisan ugovor sa njim. Sve ovo je više nego lako proverljivo. Sa druge strane je pušten spin kako je San Antonio tobož platio Crvenoj zvezdi 600k dolara za Marjanovića kao „trening kompenzaciju“, a sve to za igrača kome je istekao ugovor. Poznato je da Amerikanci vole da plaćaju ono što ne moraju! I samo je ovde puštena ta vest, dok svuda u Americi jasno stoji da je Bobi potpisan kao Free Agent. U NBA ligi se transparentno zna na šta odlazi svaki cent i ponavljam – NITI JEDAN američki izvor ne navodi da je išta plaćeno Crvenoj zvezdi.

    0
    0
    Odgovori
    • Francuska je bas siromasna zemlja pa pusta svoje talente posto zasto,pogotovu one koji su kao Vesterman proglaseni za MVP prvenstva Evrope.Sigurno je i on igrao za sicu i iz ljubavi.

      0
      0
      Odgovori
  8. Kako nije jasno svim botovima da Dule Vujosevic nikad nece biti bez podrzke Grobara ma sta god pisali i izmisljali o njem. Sve ovo je toliko providno da se vec moze predvideti. Vujosevic je LEGENDA i nikakvi tekstovi,botovi,komentari to nece promeniti pogotovo u vreme kada je jasno da je cenzura medija zastrasujuci i da SNS sve kontrolise.

    0
    0
    Odgovori
  9. SNS je morao da udje u kk Partizan da se nebismo ugasili, a uslov je bio da Vujosevic ode. Sada se na sve nacine pokusava diskreditovati DV, jer je jasno da je imao podrsku 90% navijaca. Politika je usla u sport na zalost, sponzori zavise od politicara, a Dule je pricao lose o AV i zato je zavrsio karijeru.

    0
    0
    Odgovori
    • Слажем се стобом ! Оних 1000 људи што су дошли да подрже Дулету јесте тих 90%.Толико отприлике имате навијача.Јесте да је било једно 500 Дс-оваца али нема везе

      0
      0
      Odgovori
  10. Dovoljno je reci da je to objavio informer i sve je jasno, deo naprednjacke zvezde! Pustite Duleta na miru, covek je legenda Partizana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter