2
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

BLEJK ŠILB: Glupo je pričati o Srbiji, kod njih Bogdanović ulazi sa klupe!

Objavljeno: 14.09.15 u 21:28

Košarkaši Srbije će u sredu od 18.30 u Lilu igrati četvrtfinalni meč Evropskog prvenstva protiv Češke, a jedan od najboljih igrača „knedlički“ Blejk Šilb najavljuje veliku borbu, ali ulogu favorita prepušta „orlovima“.

Bivši bek Crvene zvezde je prvo govorio o adutima svog nacionalnog tima, opisavši ga kao veoma borben.

– Igramo sa toliko energije i strasti da je veoma lako biti deo ovog tima, koji želi da u košarci napravi korak više za Češku. Zabavljamo se i na terenu i van njega. Ne mogu da vam kažem šta radimo van parketa, ali ono što radimo na terenu je refleksija toga. Imao odličnu hemiju i nadam se da će tako i ostati – rekao je Šilb za Novosti.

Blejk Šilb se potom osvrnuo i na reprezentaciju Srbije koju smatra jednim od favorita za titulu.

– Srbija još nije izgubila utakmicu na Evrobasketu, ima srebrnu medalju sa Svetskog prvenstva prošle godine, a većina tih igrača je i ovde prisutna. Gledao sam prvu sa Španijom. Srbija je težak protivnik, uvek je bila. Ima sjajne igrače u timu, Teodosića, Bjelicu… Kada igrač kao što je Bogdanović počinje mečeve sa klupe, jasno vam je o kakvom se timu radi – iskren je bio Amerikanac sa češkim pasošem.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter