0
Košarka

POČELA NOVA ERA: Petar Božić debitovao porazom na klupi Partizana

Objavljeno: 13.09.15 u 00:03

Partizan je poražen od domaćeg Borca na turniru u Čačku koji se igra povodom 70-godišnjice KK Borac. Rezultat je bio 83:76.

Novi trener Košarkaškog kluba Partizan, tačnije vršilac dužnosti te funkcije, Petar Božić počeo je porazom svoju eru na klupi crno-belih. Zbog toga svoj debi na klupi Partizana neće po dobrom pamtiti, ali se u timu Partizana tek očekuju dodatna uigravanja i pojačanja.

Ubedljivo najbolji na parketu bio je novi lider Partizana Vanja Marinković koji je ubacio čak 28 poena, ali je jedinu podršku imao samo u vidu Petra Aranitovića koji je postigao 11 poena. Na drugoj strani Pešaković je imao 25, Mićović 16, a Stevanović 14 poena. 

U finale se pored domaćina Borca plasirala i Budućnost koja je u drugom polufinalu savladala FMP sa 83:77. Tako će za treće mesto igrati Partizan i FMP.

Borac: Čarapić 2, Mitrović 3, Popović 3, Mićović 16, Jorović 4, Vujović, Stevanović 14, Pešaković 25, Spasojević, Ljubićić, Stanojević 13, Radović 3.

Partizan: Sinadinović 7, Aranitović 11, Magdevski 2, Kuzologlu 9, Marinković 28, Tanasković, Petrov, Đumić 5, Koprivica 3, Silađi 3, Glišić, Milutinović 8.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter