2
Košarka

FOTO: pixell

HRVATSKE ŽALOPOJKE: Ako ovako nastavimo nemamo šta da tražimo u Lilu

Objavljeno: 10.09.15 u 21:28

Košarkaška reprezentacija Hrvatske zabeležila je drugi poraz na Eurobasketu pošto ih je nakon Grčke savladala i Gruzija u meču koji nije imao rezultatski značaj za „vatrene“.

Naime, Hrvati su bez obzira na rezultat ovog meča zauzeli poziciju B2 pa će u četvrtfinalu igrati protiv trećeplasiranog iz grupe C što će najverovatnije biti Letonija (manje verovatno Češka).

Reporter koji je zatražio izjavu od Roka-Lenija Ukića pokušao je ublaži šamar koji su Hrvati dobili od tima Igora Kokošklova rekavši da je većim delom utakmica bila izjednačena.

– Po rezultatu se ne bi reklo da je bilo izjednačeno. Mi smo možda malo previše kalkulisali jer smo znali da nam poraz ništa ne znači. Moramo ovo da zaboravimo, najvažnije stvari su ispred nas. Imamo sve u svojim rukama. Nikad nije dobro izgubiti, pogotovo ne kod kuće 13 razlike. Moramo izvući pouke iz ovoga, rekao je Ukić.

Plejmejker je potom nastavio u istom tonu.

– Nema potrebe za analizom utakmice. Neke stvari moramo poboljšati i to je to. Idemo u Francusku. Ne znam s kim igramo, ali ko god da dođe biće teško. Ako budemo ovako igrali nemamo šta da tražimo u osmini finala. Ni u jednoj od ovih pet utakmica u grupi nismo imali šuterski dan. Fali nam samopouzdanje i nadam se da će biti bolje u Lilu.

Podsećamo da će ukoliko preskoči prvu prepreku Hrvatska u četvrtfinalu igrati protiv naše reprzentacije, naravno ukoliko „orlovi“ savladaju Finsku.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter