0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR ŠPANIJE: Srbi su bili besni na nas!

Objavljeno: 05.09.15 u 21:48

Serđo Skariolo nema drugo objašnjenje za poraz svoje reprezentacije od Srbije na otvaranju Eurobasketa.

Za selektora Španije objašnjenje za poraz je samo jedno, i vrlo zanimljivo.

– Srbi su bili besni na nas, zato su i igrali onako dobro, drugo objašnjenje ne postoji. Ali, izgubili smo samo jedan meč. Sada nas čeka analiza utakmice sa Turskom, imamo 24 sata da se pripremimo za ovaj meč – rekao je Skariolo.

Kao što su bile reakcije španske javnosti i tamošnjih medija, tako je i Serđo Skariolo bio svestan ko je bio čovek odluke.

– Sveli smo vođstvo Srbije na samo jedan poen u finišu, ali su nas Bjeličine trojke potpuno zbunile. Time su nas definitivno kaznili i pobedili. Mi smo se borili, ali imali smo loše procente šuta na kraju, iako smo imali vođstvo. Primili smo čak 28 poena u trećoj deonici što je previše čak i za našu odbranu – objasnio je Italijan na klupi Španije.

Pogledajte i odlučujuće poteze Bjelice i Bogdanovića, magije Teodosića i zakucavanje Raduljice. Takođe, zanimljiv je bio i komentar čuvenog ‘the trojka’ komentatora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter