5
Košarka

FOTO: STARSPORT

VILIJAMS ZA TROFEJE: Evo kada tačno bi Amerikanac mogao ponovo da obuče crveno-beli dres

Objavljeno: 04.09.15 u 12:50

Kako smo već preneli pojavila se mogućnost da Markus Vilijams ponovo obuče dres Crvene zvezde, ali to se ne bi desilo tako skoro.

Kako piše današnji Blic Amerikanca najverovatnije očekuje šestomesečna suspenzija (zvanično će biti objavljeno do 12. novembra) zbog korišćenja marihuane, a kako ona teče od 15. jula to znači da bi mogao da zaigra tek 15. januara.

Prema saznanjima ovog lista menaddžerska agencija koja zastupa američkog plejmejkera ponudila je klubu sa Malog Kalemegdana da Vilijams ponovo obuče crveno-beli dres.

– Amerikanac želi karijeru da nastavi u Crvenoj zvezdi, ali igraćemo pod našim uslovima. Nama je takav igrač potreban, vrlo rado bismo ga videli od januara u crveno-belom dresu ako uđemo u Top16 fazu Evrolige i u borbi za trofeje u ABA, Supeligi i Kupu Radivoja Koraća, rekao je izvor iz kluba za Blic.

Takođe, ukoliko do razgovora uopšte dođe Amerikanac bi najpre bio kažnjen po disciplinskom pravilniku kluba, a tek potom bi se pregovaralo o novom ugovoru.

Evo i koje su prve reči koje je na srpskom jeziku izgovorio novi Zvezdin Amerikanac Rajan Tompson.

0
0

5 Komentara

  1. Dajem Kk CZ –prekrstenom u zakup —–po ceni od sto evra po hektaru povrsinu od 3 hektara za sejanje trave za potrebe njenih kosarkasa , da budu primer nasoj omladini i sportistima u buducnosti,—SRAMNO, DA SRAMNIJE BITI NE MOZE

    0
    0
    Odgovori
  2. Normalno. Nigde u svetu uprava ne snabdeva drogom igrace osim u Cz…i Radjena su navukli dok je igrao za cz veterani

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter