3
Košarka

FOTO: Instagram/bobimarjanovic13

ĐILAS O BOBIJU: Hteli smo i da platimo, ali je San Antonio tražio sulude uslove!

Objavljeno: 02.09.15 u 09:52

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas potvrdio je da je i posle zabrane Bobiju Marjanoviću bilo kontakata sa San Antonio Sparsima.

Đilas je gostovao na RTS-u i govorio o slučaju Bobana Marjanovića, koji zbog ‘povrede’ stopala’ neće moći da igra za Srbiju na Eurobasketu. San Antonio je odlučio da mu zabrani nastup za reprezentaciju, iako je naš nacionalni savez imao dodatne pregovore sa klubom iz Teksasa.

– Bilo je dodatnih kontakata. Mi smo došli do toga da smo čak uspeli da nađemo osiguravajuću kompaniju koja bi osigurala Bobija od povrede na Evropskom prvenstvu, ali su onda ljudi iz San Antonija izašli sa zahtevom da period osiguranja bude devet meseci, odnosno cela sezona. To niko normalan ne bi radio, pa nismo hteli ni mi – objasnio je Đilas.

– Meni je veoma žao što Marjanović sada nije sa nama, ali se nadam da će biti tu za sledeće akcije. Zaista ne mogu da shvatim da neko nekom brani da igra za svoju zemlju – poverio se predsednik KSS-a.

Podsetimo, Eurobasket 2015 igra se u četiri zemlje, a Srbija će grupnu fazu igrati u Berlinu, gde će u grupi biti sa Španijom, Nemačkom, Turskom, Italijom i Islandom. Prvi meč ‘Orlovi’ igraju u subotu od 18 časova kada će im rival biti Španija.

0
0

3 Komentara

  1. Bobi ce bit I nas kec iz rukava kad sledece godine budemo tukli Ameriku na Olimpijskim Igrama u Rio de Zeneriju… Jer ce Srbija da vrati svoju dominaciju u SVIJETU KOSARKE… ‘Sve je to normalno’… 😀

    0
    0
    Odgovori
  2. Meni je zao sto ga je Djordjevic proslo prvenstvo izostavio sa spiska a pozvao neke druge koji mu realno nisu ni blizu, ali reprezentacija je napravila rezultat odlican pa se selektoru ne moze nista reci ali realno Bobi je nepravedno bio odsutan….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter