6
Evroliga

NIŠTA OD ZVEZDE: Zamena za Vilijamsa ipak kod Đorđevića!

Objavljeno: 18.08.15 u 13:09

Američki košarkaš Džejms Feldin potpisao je jednogodišnji ugovor sa Panatinaikosom, saopštio je danas njegov mendažer Miodrag Ražnatović. 

Feldin je prošlu sezonu počeo u Kantuu, a završio je u portorikanskoj ekipi Vakeros de Bajamon.

U italijanskom šampionatu prosečnoj e postizao 12,6 poena, 3,5 skoka i 2,8 asistencija po utakmici, dok je u Portoriku imao mnogo bolji učinak – 24,6 poena i po 3,4 skoka i asistencije.

Tokom karijere nastupao je za španske klubova Breogan i Fuenlabradu.

Podsetimo, ovaj 27-godišnji šuter spominjao se ovog leta kao moguće pojačanje Crvene zvezde

Pogledajte meč u kojem je Feldin postigao 50 poena i to u duelu sa NBA zvezdama Kembom Vokerom i Brendonom Dženingsom. 

(Izvor: Youtube/DuroSports)

0
0

6 Komentara

  1. Usrali su se! Cak su i LA Lejkersi otkazali trening. Culi da se u Evropi pojavila neka zvezda koja nikada nije osvojila evropski trofej ali da ih sada pomaze vlada i da su najaci.

    0
    0
    Odgovori
    • Za tvoju informaciju glupane KK Crvena Zvezda je osvojila Evropski trofej, Evropski Saporta Kup,kao i 1 trofej Regionalne Lige sto je takodje delom Evropski to su seniori,a juniori Zvezde su takodje osvojili Evroligu+bili smo jos prvaci Evrope i u pionirskoj konkurenciji kao i u seniorskoj zenskoj konkurenciji,ne pisi gluposti ovde kad nemas mozga!

      0
      0
      Odgovori
      • Nije uredu sto me nazivas glupanom bez obzira sto ste osvoji taj kup u pionirskoj konkurenciji a sto ja za to nisam cuo. Sta ce biti kada Vucko ode? Ne znam ali se nadam da ce nestati Parovi i da ce mediji drugacije izvestavati nego sto sada izvestavaju Blic, Kurir ( Genijalci i svemoguci) Informer, Telegraf. HOTSPORT»FUDBAL»DOMAĆI FUDBAL»
        VUČIĆ: Država je mnogo pomagala fudbalski i košarkaški klub Crvena zvezda, više nego FK Partizan

        0
        0
        Odgovori
  2. Samo neka moli boga da mu Zvezda ne padne u EL u nekoj grupi, pitacu ga kako ce proci i on i PAO! Veliku je gresku napravio!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter