1
Košarka

DOBIO DOZVOLU: Rival košarkaške reprezentacije Srbije znatno pojačan pred Eurobasket!

Objavljeno: 13.08.15 u 22:10

Plejmejker Bajerna iz Minhena i dosadašnji reprezentativac Slovačke, Anton Gavel, dobio je dozvolu FIBA da na predstojećem Eurobasketu nastupi za Nemačku.

Anton Gavel ovdašnjoj košarkašoj publici poznat je po nastupima u dresu Brose Basketa kada je nemački tim dva puta savladao Partizan i izbacio ga iz prve faze Evrolige. Tada je Gavel bio jedan od najistaknutijih igrača u tim pobedama, pošto je sa plejmejkerske pozicije razigravao svoje saigrače.

To će pokušati da učini i na Eurobasketu i to protiv naše reprezentacije, pošto je dosadašnji reprezentativac Slovačke dobio dozvolu FIBA da na predstojećem Eurobasketu nastupi za Nemačku.

Gavel je rođen u slovačkim Košicama i najviše zbog toga je nastupao za SLovačko reprezentaciju, a od prošle sezone nosi i dres minhenskog Bajerna, čiji je trener Svetislav Pešić.

Dakle, protivnik naše reprezentacije će moći da igra na Eurobasketu protiv Srbije, ali i Nemačke, Španije, Islanda, Turske i Italije koji su u grupi B.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter