6
Košarka

ZVEZDA NAŠLA ZAMENU ZA DŽENKINSA: Na Kalmegdan stiže i ubojiti košgeter (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.15 u 20:43

Nakon prodaje Nikole Kalinića na Malom Kalemegdanu se radi punom parom na dovođenju novih igrača, a jedini koji je za sada zvanično i potpisan je grčki gorostas Sofoklis Skorcijanidis koji je zmena za Bobana Marjanovića.

Govorka se da je na korak od dolaska među crveno-bele i plejmejker Ej Džej Prajs, a najnovija želja crveno-belih prema saznanjima beogradskih medija je iskusni bek koji isključivo gleda ka košu – Džejms Feldin.

Radi se o igraču koji je prethodnu sezonu završio u Dominikanskoj Republici (čiji je reprezentativac iako je rođen u Americi) igrajući za ekipu Vakeros de Bajamon, a ima i evropskog iskustva pošto je u Španiji igrao za Breogan i Fuenlabradu, a prethodnu sezonu je proveo u italijanskom Kantuu za koji je prošle sezone u proseku ubacivao 12 poena, a imao je i po tri skoka odnosno dve asistencije o meču.

Pogledajte meč u kojem je Feldin postigao 50 poena i to u duelu sa NBA zvezdama Kembom Vokerom i Brendonom Dženingsom.


(Izvor: Youtube/DuroSports)

Pogledajte na koji način je Maik Cirbes poželeo dobrodolicu svom novom klupskom saigraču.

0
0

6 Komentara

  1. grobari setite se ka smo ih razvaljivali s 40+ pazmo samo da nas oni -50 ostavljaju na svakoj ne samo oni nego svi eto nam nase uprave šta uradise duletove negativne reci i nema para ni sponzora nesposobnjakovici da nemogu naci u inostranstvu sponzore sad je kasno.gde su ti veliki grobari što rekose da će prikupiti pare za klub izgleda da su otisle na letovanje za bagru

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter