6
Evroliga

FOTO: Twitter/screenshot

SRBI JOŠ BROJNIJI: Kalinić napušta Crvenu zvezdu i ide kod Partizanovaca!

Objavljeno: 31.07.15 u 17:29

Crvena zvezda ipak ostaje bez reprezentativca! Već duže vreme se priča o odlasku Nikole Kalinića iz Zvezde i to se konačno i desilo.

Spominjali su se razni klubovi, nekako je najozbiljniji bio Fenerbahče i na kraju će privoleti Kalinu na potpis, Kalinić će se pridružiti Bogdanu Bogdanoviću i treneru Željku Obradoviću, a crveno-beli će na ime obeštećenja dobiti milion evra, potvrđeno je iz KK Crvena zvezda.

Pre nekolio dana su Kalina i Bogadn pozirali u lovačkoj opremi, bilo je pitanja navijača ide li u Fener… Odgovor je stigao nekoliko dana kasnije. 

Podsećamo, Zvezda i Fener su u istoj grupi EL i Zvezda baš sa turskom ekipom počinje takmičenje. Na taj način će Kalina igrati prvo protiv svojih…

0
0

6 Komentara

  1. Kalina bratina, sve najbolje u daljoj karijeri i hvala za sve, a najviše za prskanje pecaroša i njegovih glodara po faci. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!! P.S. SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter