4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LEGENDA PARTIZANA: Klub propada, a Dule i uprava su na moru!

Objavljeno: 30.07.15 u 20:14

Legendarni košarkaš Partizana Goran Grbović upozorio je javnost da bi najtrofejniji srpski klub uskoro mogao da se ugasi.

On je u intervjuu za Blic istakao da su za takvu situaciju krivi Duško Vujošević i uprava koji se odmaraju umesto da „zasuku rukave“.

– Mora da se podvuče crta i da se vidi koliki su dugovi, a da ljudi koji se brinu o finansijskom stanju odgovaraju. Tragedija je što Partizan neće igrati Evrokup, preveliki je to klub da bi to sebi dozvolio. Onda je normalno da pojačanja neće da dođu, a da igrači beže s broda koji je potonuo. Košarkaši koji u Partizan dolaze zbog Vujoševića nemaju od čega da žive, a na kraju odu nezadovoljni i tuže klub. I ne treba ih zbog toga nazivati izdajnicima – rekao je Grbović i dodao:

– Klubu ne preti propadanje već istrebljenje i ne treba dozvoliti jeziku da grmi kad snaga šapuće. E, tu odgovornost snosi Vujošević, a ne da prebacuje sve na upravu. Partizan je zatvoren klub, koji ne sme da vređa nikoga ko mu daje novac, makar jedan evro, pogotovu ne da to radi Dule. On je najbolji taktičar u Evropi, ali ne može da se meša u rad rukovođenja. Smeta mi što su svi iz uprave na odmoru, a klub propada. To je neodgovorno i apsurdno u najtežim trenucima u istoriji kuba.

Goran Grbović je istakao da se svetlo na kraju mračnog tunela ne vidi.

– Partizan neće mirno da ode u mrak. Dosta nam je u Vujoševiću jedan Če Gevara, Partizan je u rupi, a ona mora da prestane da se kopa. Partizan zbog blokade i duga neće moći da igra ABA ligu, a to vodi prema propadanju. Ne može sa plaže da se spasava klub – zaključio je Grbović.

0
0

4 Komentara

  1. sve se slazem osim za duleta..pa dule i traba da bude na odmoru,a valjda uprava treba da radi tokom leta, pogotovu ako je klub u situaciji kakvoj jeste..pored toga sto ne resavaju dugove, nisu uspeli ni za milutinova da uzmu nijedan euro. silobad nije dorastao da bude poslovni direktor partizana, ne znam ni koje su ga kvalifikacije dovele na to mesto, koliko znam on je bio kosarkas, osim sto ceka igrace na aerodromu i objavljuje cene sezonskih karata, apsolutno nista drugo ne radi. ne treba valjda vujosevic da radi i njihov posao,

    0
    0
    Odgovori
  2. najzad da se neko seti da je uzrok zla u partizanu gospodin vujošević a ne zvezda, država ,sudije i kznnako sve,bravo grboviću

    0
    0
    Odgovori
  3. Bravo Grbo,jedini koji govori istinu,i ima
    m..a da kaze sta radi veliki mag srb.koшarke.Zanjice brckanje u svojoj C.Gori i vecito pametovanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter