2
Košarka

IGOKEA PRE PARTIZANA: Iz NBA pravo u Republiku Srpsku

Objavljeno: 29.07.15 u 18:49

Navijači Partizana su se nadali da bi njihov klub mogao da pojača momak koji je nedavno nastupao na letnjoj ligi NBA, ali on je ipak odlučio da prihvati ponudu Igokee.

Bivši pitomac Univerziteta Stenford Stefan Nastić ovog leta je nastupao za Golden Stejt Voriorse, ali kako nije zadovoljio ukuse tamošnjih stručnjaka odlučio je da se vrati u Evropu.

22-godišnji centar koji je bio član reprezentacije Srbije na Mediteranskim igrama u Mersinu gde je osvojena srebrna medalja prihvatio je ponudu kluba iz Aleksandrovca koji očigledno ima velike ambicije.

Naime, tokom dana Igokeu je pojačao i bivši reprezentativac Srbije Nemanja Krstić, koji je pre dve godine bio član ekspedicije na Evropskom prvenstvu u Sloveniji. Krstić takođe ima 22 godine i u Mega Leks je stigao iz Hemofarma u kojem je započeo profesionalnu karijeru.

Bez obzira na nedoumice koje su se pojavile poznato je ko će sedeti na klupi Partizana naredne sezone.

0
0

2 Komentara

  1. vidiš da niko nesme ni da dođe kod nas.strah od pojedinaca koji žele katanac.bilo je i za vaterpolo katanac pa odjednom se nešto preokrenu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter