2
Košarka

FOTO: STARSPORT

EVROLIGAŠKI TURNIR U ZADRU: Zvezda u probranom društvu, Milutinov bi mogao da debituje protiv crveno-belih

Objavljeno: 29.07.15 u 17:08

Još uvek nije poznat kompletan plan i program priprema KK Crvena zvezda uopči predstojeće sezone, ali ono što se već sada zna je da će crveno-beli krajem septembra igrati na veoma jakom turniru u Zadru.

Naime, od 24. do 27. septembra u ovom dalmatinskom gradu na programu je turnir na kojem će pored domaćina i Crvene zvezde igrati prvak Turske Karšijaka, kao i tri evropska velikana Olimpijakos, Fenerbahče i Bajern.

Za sada se ne zna ko će biti u kojoj grupi, ali nije nemoguće da novi član Olimpijakosa Nikola Milutinov posle učešća na Eurobasketu (ako se nađe na užem spisku selektora Đorđevića) debi u dresu kluba iz Pireja zabeleži baš protiv Crvene zvezde.

U domenu teorije je i slična situacija sa Nikolom Kalinićem ukoliko na kraju ipak dođe do njegovog transfera u Fenerbahče.

Ono što je zanimljivo je da su Bajern i Fenerbahče rivali Crvene zvezde u evroligaškoj grupi A u kojoj se još nalaze Real Madrid, Himki i Strazbur.

Saznajte i ko je igrač kojeg bi Crvena zvezda rado videla u svojim redovima.

0
0

2 Komentara

  1. koja si ti komedija kkdl.poštena srbija i klub koji je ugasen i nezna ni kako se zove ILR KOMEDIJA STE.STVARNO STE KOMPELKS DULE I PARTIZAN NABILI

    0
    0
    Odgovori
  2. Što niste pozvali patlidžan, da Dilo svojim botovima objasni kako je to jace jače takmičenje od Evrolige ?! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE! P.S. SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter