16
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Postoje manipulatori kakav je menadžer Milutinova i ‘lešinari’ koji pozivaju na hrabrost

Objavljeno: 27.07.15 u 12:06

Trener Partizana Duško Vujošević na dan kada se pojavila vest da je Nikola Milutinov zatražio raskid ugovora sa klubom kratko se oglasio da je mladi košarkaš „moralno neodgovoran zbog nečinjenja“, a nekoliko dana kasnije podrobnije je obrazložio šta se sve dešavalo.

– Nikola je napravio moralnu grešku jer se od kluba koji mu je dao sve, osim tog novca koliko iznosi dug, razišao na način koji ne prilici. Napravio je i grešku jer je otišao neformiran kao ličnost i kao igrač. Ostanak u Partizanu bio mu je prilika da postane kičma tima i napreduje barem jednako kao prošle godine i dostigne punu igračku vrednost na tržištu. Ubedili su ga ode ispod svake cene i pre vremena, pa će sada ostati čovek sa kojim počinje kraj velikog Partizana, rekao je Vujošević u izjavi za Sportski žurnal.

Iskusni stručnjak zna ko je najveći krivac za sve što se dešava Partizanu i indirektno je još jednom prozvao predsednika KK Crvena zvezda Nebojšu Čovića.

– Nisu mogli da veruju kako se igrači junački bore do poslednjeg daha. Naravno, ima raznih manipulatora koji tešku situaciju koriste da zadovolje lične interese. takvim se pokazao Marko Jelić, menadžer Milutinova, i još neki „lešinari“ koji su pričali da će „čovek ako ima hrabrosti preći u njihov klub“, podsetio je Vujošević na Čovićevu izjavu od pre nekoliko dana.

0
0

16 Komentara

  1. Iskreno,Kk Partizanu zelim da sto pre stane na noge i da se takmici fer i posteno sa mojom Zvezdom,da napravimo dva jaka kluba i da se spuste tenzije,a ovo djubre da se protera i da se zabrani ulazak u zemlju!!!
    Volim Zvezdu i zelim da se politika i kriminalci sklone iz sporta koliko god da je to moguce! I zamolio bih „navijace“partizana da se ne javljaju sa nekim kretenskim komentarima

    0
    0
    Odgovori
  2. Cigani, delije, panteri kako već a imena klubova kako već. Nikada niste imali ništa i zato ste uvek lagali i krali zato su vam i dali drugi taj prvi nadimak, koji ponosno nosite. Ko se sa zlom poistovećuje takav je i čovek. Jedni decenijama prave rezultat i u Partizanu i posle njega a drugi otimaju, jer drugo ne znaju. Ime CZ se koristi za otimanje i ništa drugo, glasanje takodje. Na žalost niko se ne buni pa je jedino sporstko društvo kod nas vlasništvo Vučića. Da je Srbije igrao bi se F4 stalno košarka, fudbal, vaterpolo jer mi znamo kako. A vi plačite sa aboliranom legendom, ah da imate ih više

    0
    0
    Odgovori
    • Moze nam se,3 adrese u Bg…za razliku od vas koji imate 3 grada..u Zg isnovani,fuzionisali se u Laktasima a privremeno igrate u Bg..boli purgeru?

      0
      0
      Odgovori
  3. Čovek koji se odrekao sopstvene nacije i predstavlja se kao pripadnik izmišlje po geografskom pojmu sklepane nacije priča o moralu i izadji .

    0
    0
    Odgovori
  4. Само да подсетим оне који имају кратко памћење.Милош Вујанић је Звезди отет на најбезобразнији и најподлији начин.Иако је била тешка ситуација новац за Милоша Вујанића је био спремљен.Онда су се поштењачине досетиле заврбовале човека у управи Звезде да се закасни са уплатом пара Вујанићу иако је пара било и добили га џабе.Моралне громаде.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ajoj majko,ko priča o leševima…Pa najveći lešinar si ti Dukljanski,propali treneru!
    Imaš ti Sreće što Čova neće i nema šta da kupi kod tebe i tom propalom
    klubu,nego se sprda sa tobom s… de….Km….kmeee.
    Alo trener bez rominga C.Z.ima 6 mladih igrača u rep.srbije.
    Gdje su tvoji talenti….?A znam u Francuskoj bruko,ljudska.

    0
    0
    Odgovori
    • A ovaj tvoj dukljanin Baron Tintoreto on nije Dukljanin, ovaj tvoj Dukljanin radonjic ni on nije Dukljanin, onaj miljanic ni on nije dukljanin SAMO JE DULE DUKLJANIN je li ?
      Sve ove vase ujdurme ce vam izaci na nos uskoro, u fudbalu ste vec gotovi, uskoro isti scenario i za ostale lopovske face u ostalim sportovima. SAMO POLAKO, SVE DODJE NA NAPLATU, KAD TAD!!!

      0
      0
      Odgovori
  6. А,што се лешинара тиче навест ћу само два имена Милош Вујанић и Лука Богдановић.

    0
    0
    Odgovori
    • Kad grobari otimaju onda je ok sad kad ih dule l…k uništava i naziva sebe stručnjakom neznam šta je osvojio silne ove godine kad su otimali od jadne države,on je zlo Srpske košarke kao iklub koji vodi!!! katanac

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter