4
Košarka

NE ŽELI IZ BEOGRADA: Zvezdin specijalac bi rado ostao na Malom Kalemegdanu

Objavljeno: 21.07.15 u 13:30

Ovog leta će ogčigledno doći do velikih promena u sastavu Crvene zvezde pošto su pojedini košarkaši već napustili klub, a neki su na izlaznim vratima odnosno uskoro bi mogli da promene sredinu.

Jedan od onih koji je diskutabilan za narednu sezonu je i Slovenac Jaka Blažič, ali da se samo on pita ne bi bilo dileme – želja mu je da ostane u Crvenoj zvezdi.

– Imam ugovor na još godinu dana. Trenutno ne zavisi samo od mene da li ću ostati. Moji menadžeri pregovaraju sa klubom kako bi pronašli zajednički jezik. U Beogradu sam proveo dve odlične sezone, ništa mi ne nedostaje, poznajem trenerov sistem i sada preostaje samo još da se dogovorimo. Ponavljam, rado bih ostao, ali ne zavisi sve samo od mene već i od zamisli čelnika i stručnog štaba kluba, rekao je Blažič za RTV Slovenije.

Osvrnuo se krilni košarkaš i na sezonu iza nas u kojoj je Crvena zvezda osvojila tri trofeja.

– Uvek su najvažniji rezultati ekipe, a igre pojedinaca padaju u drugi plan. Radujem se da nam je konačno uspelo da osvojimo sve trofeje. Sve koje smo bili u moućnosti, nedostajala je samo Evroliga, pola u zbilji, a više u šali dodao je Blažič.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter