1
Košarka

FOTO: STARSPORT

SRAMOTNA PONUDA EFESA: Turci bi da odvedu Milutinova za siću

Objavljeno: 16.07.15 u 22:11

Već smo objavili da je u red zainteresovanih klubova za Nikolu Milutinova stao i Anadolu Efes, a nova informacija koja stiže u vezi sa tim je koliko novca je turski klub spreman da plati za centra Partizana.

Naime, prethodnih dana se spominjala cifra od 800 hiljada evra koliko su crno-beli navodno tražili Panatinaikosu te stoga čudi da su Turci ponudili svega 200 hiljada odnosno čak četiri puta manje.

Pretpostavlja se da klub iz Istanbula računa na eventualno nezadovoljstvo samog igrača koji bi zbog neisplaćenih zarada mogao čak da povede diciplinski postupak protiv kluba i praktično bez obeštećenja napusti crno-bele kao što je to prošle godine uradio Davis Bertans.

Da li će reprezentativac Srbije krenuti stopama Letonca ili će uraditi nešto slično kao što je uradila nekolicina bivših igrača koji su oprostili dugovanja kluba prema njima saznaćemo vrlo brzo.

Podsećamo da je Milutinov ovog leta draftovan od strane San Antonio Sparsa kao 26. pik, ali „mamuze“ žele da on makar još godinu dana odigra u Evropi po mogućstvu u klubu koji igra u Evroligi, kao što su Anadolu Efes, ali i Panatinaikos i Olimpijakos koji su takođe pokazivali interesovanje.

0
0

1 Komentara

  1. Covek realno vise i ne vredi od tih 200000 .. ako Kalinic vredi samo milion ,onda ovaj treba da ide za Dz .i da je srecan sto ide u veliki klub.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter