6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: StarSport

PANATINAIKOS NE ODUSTAJE: PAO nije pao u trci za Milutinovim, Partizan traži ‘boga’ za transfer

Objavljeno: 15.07.15 u 13:57

Pre nekoliko dana pojavila se vest da će centar Partizana, Nikola Milutinov, pre odlaska u NBA ligu godinu barem dana provesti igrajući za neki od evroligaških velikana.

Saznalo se, najbliži je bio odlasku u grčki Panatinaikos, klub koji je čak sedam puta bio šampion Evrope.

Međutim, do sada ovaj transfer nije realizovan, a kako prenosi grčki „Sport24“, blizak atinskom klubu, problem predstavlja visoko obeštećenje koje traže crno-beli.

Naime, prema saznanjima ovog medija, Predrag Danilović i njegove kolege iz uprave crno-belih odredile su sumu veću od 800.000 evra za obeštećenje 26. pika s poslednjeg NBA drafta.

PAO nije spreman da izdvoji traženi novac za transfer sjajnog košarkaša, a dva kluba se, kako se šuška, nalaze u pregovorima, pa ostaje da se vidi hoće li pronaći zajednički jezik.

Potsetimo, tokom dana sportski direktor Partizana Dragan Todorić izjevio je da „nije siguran šta će biti sa Nikolom Milutinovim“.

0
0

6 Komentara

  1. Da, da ono vase strasilo usato je kao bolji centar. Videcemo na kraju ko ce kako proci .
    Milutinov je strasno isplativa investicija a to ce se uskoro pokazati PARTIZANOVA SKOLA!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Prijatelju trebalo bi da znas da nije posteno nekom se rugati zbog fizickog izgleda.. Milutinov je dobar momak ,ali ko igrac je drvo .Ako ne podje kod nekog ozbiljnog trenera nista od njega ,jer je mekan ! Ja mu licno zelim srecu ,ali porediti njega i Bobija je smesno. Bobi je inace i zvanicno najbolji centar EL. cisto da znas ,ako pratis samo tu partizanovu skolu.

      0
      0
      Odgovori
      • Hahaha… Pa za marjanovica mozete dati molbu ako ima neđe cirkus… Odlican je umesto simpanze ili gorile… ispunjava uslove u oba slucaja… Tojest… Nista grđe na ovome svetu nema od bobija gorilef

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter