2
Košarka

FOTO: Twitter/screenshot

I KALINIĆ ČEKA RASPLET SITUACIJE: Fener poslao ponudu Zvezdi

Objavljeno: 15.07.15 u 20:14

Čekaju Delije, čeka Fenerbahče, a čeka i Nikola Kalinić rasplet situacije. Ni sam srpski reprezentativac ne zna čiji će dres nositi naredne sezone, iako ima važeću ugovor sa Crvenom zvezdom. Kako kaže, sve zavisi od kluba i menadžera.

U medijima se pojavljivala cifra koju navodno Zvezda traži, a na okupljanju reprezentacije Kalinić je potvrdio da je Fenerbahče poslao zvaničnu ponudu Zvezdi.

– Ponuda je poslata klubu, pa je na Zvezdi i mom menadžeru da se dogovore gde ću igrati naredne sezone, ja zaista ne znam ništa. U narednim danima bi trebalo da bude razrešena situacija rekao je Kalinić, a prenosi B92.

Da li je ponuda Fenerbahčea iznenađenje i da li je sebe video u zvezdi i naredne godine?

– Jesam, spremio sam se za novu sezonu sa Zvezdom. Biću spreman gde god da budem igrao. Ako ostanem u Zvezdi, želim da potvrdimo sve one trofeje koje smo osvojili prošle sezone, a ako odem, drago mi je što ću igrati u klubu sa velikim ambicijama, koji želi titulu u Evroligi, i što ću raditi sa stručnjakom kakav je Željko Obradović – zaključio je Kalinić.

Proverite i kakva su mišljenja preovladavala u našoj anketi povodom odlaska Kalinića u Fener.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter