0
Košarka

DEJAN BODIROGA: Možemo do zlata na Evropskom prvenstvu

Objavljeno: 15.07.15 u 11:28

Bivši potpresednik Košarkaškog saveza Srbije, Dejan Bodigroga, uveren je da nacionalni tim naše zemlje poseduje kvalitet za osvajanje trona „Starog kontinenta“.

– Veliki rezultat koji se dogodio prošle godine na SP u Španiji dao je određenu dozu samopouzdanja svim igračima i stručnom štabu – istakao je Bodiroga 

– Očekivanja su velika, mislim da imamo reprezentaciju koja može da se bori za medalju, zašto ne i najsjajniju, ali o tom potom. Tek treba da počnu pripreme, da vidimo u kakvom će sastavu doći druge reprezentacije – poručio je Bodiroga

On se novinarima obratio u Trebinju na proslavi 10 godina od početka rada košarkaškog kampa koji nosi njegovo ime.

– Bila bi velika stvar za Republiku Srpsku i Trebinje, reprezentacija je bila i odigrala jednu utakmicu, doći će i ove godine. Trebinje je sportski grad, ljudi vape da gledaju nacionalni tim, to bi bio pun pogodak i trebalo bi razmišljati u tom pravcu – kazao je bivši potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije.

Evropsko prvenstvo biće održano od 5. do 20. septembra u četiri zemlje – Hrvatskoj, Francuskoj, Nemačkoj i Letoniji, Srbija će se takmičiti u Grupi B sa Španijom, Turskom, Nemačkom, Italijom i Islandom.

Početak priprema zakazan je za danas u 17.30 u hotelu Zira.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter