4
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA PREVIŠE ZATEZALA: Fenerbahče doveo krilo iz NBA, transfer Kalinića propada? (FOTO)

Objavljeno: 14.07.15 u 12:29

 Kako stoje stvari Crvena zvezda će ostati bez velikog novda od prodaje Nikole Kalinića, pošto je Željko Obradović pronašao drugog igrača na poziciji krila – i to iz NBA lige.

U pitanju je Luiđi Điđi Datome, dosadašnji košarkaš Boston Seltiksa, koji je pre toga nastupao i za Detroit Pistonse. Taj transfer je već gotova stvar, što je i ozvaničeno na zvaničnom tviter profilu Fenerbahčea.

Zato je sada veliko pitanje hoće li tim iz Istanbula nastaviti poteru za košarkašem Crvene zvezde Nikolom Kalinićem, za kojeg je do juče nuđeno 800.000 evra. Crvena zvezda je tražila nešto više, ali izgleda da je to bilo previše pošto je Fener već doveo NBA igrača na toj poziciji.

Da li mislite da bi za Kalinića bilo dobro da ostane ili ga treba unovčiti i prodati većem klubu. Odgovorite kolika je suma realna po vama u našoj anketi.

0
0

4 Komentara

  1. Он је НБА материјал тако да нема шта да тражи у распалој турској

    0
    0
    Odgovori
  2. Kao što rekoh juče, plaćena menadžerska kampanja da pokušaju da mu podignu cenu i da ga utrape nekom… Bolje da sačekaju da mu istekne ugovor, onda će dobiti mnogo veću cifru… Kao i za Bobija… :)))

    0
    0
    Odgovori
    • Шта лупаш кад немаш појма ! Калинић и није био на продају.Осим тога има још две године уговор.Одиграт ће још две сезоне евролиге и еп ! Стално подиже свој квалитет и цена му неће бити мања !

      0
      0
      Odgovori
    • Nas klub je postavio cenu za koju bi pustili Kalinica, Feneru je to bilo mnogo rako da Kalina ima jos dve godine ugovora….Dusebriznici crknite

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter