3
Košarka

FOTO: STARSPORT

UMIRE I POSLEDNJA NADA: Milutinov sve dalje od Partizana

Objavljeno: 13.07.15 u 13:12

Odluka čelnika San Antonija, koji je na ovogodišnjem draftu pokupio Nikolu Milutinova sa 26. pozicije, da mladi centar provede još najmanje godinu dana u Evropi podgrejala je nade navijača Partizana da bi on mogao da ostane u redovima beogradskog kluba.

Međutim, sve je izvesnije da će reprezentativac Srbije od naredne sezone nositi zeleni dres Panatinaikosa na čiju klupu je nedavno seo selektor Aleksandar Đorđević.

Naime, kako prenosi portal Sportando za ovu nedelju su zakazani finalni pregovori u vezi eventualnog prelaska Milutinova u redove atinskog velikana, a s obzirom da on i dalje ima važeći ugovor sa Partizanom i srpski vicešampion će se tu nešto pitati.

Pored Milutinova Đorđević u svoom novom timu želi još jednog srpskog reprezentativca – Miroslava Raduljicu, za koga se raspituje i Emporio Armani, ali i nekoliko NBA klubova među kojima je najzainteresovaniji Sakramento.

0
0

3 Komentara

  1. On ce jednom da se vrati, A KAIRAT SE NIKADA NECE ZABORAVITI, NIKADA!!! Uzalud skretanje paznje sa teme— PROPASTI zvezdizma—.

    0
    0
    Odgovori
    • Isto kao i oni siptari,ne znam ni ime da im izgovorim,takodje razni konobari i kuvari iz Irske se nikada nece zaboraviti.

      0
      0
      Odgovori
      • Vi sa takvima nemate ni teorijske sanse da igrate, oni uvek prodju prvo kolo hahahahahahaha, i baba odigra dva kola a vi samo jedno hahahahaha.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter